INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - FC BASEL, MARŢI, 21:45, DIGISPORT, DOLCESPORT 1, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Teatru la conferinţă » După Răduţ şi Pîrvulescu, şi Latovlevici s-a dat în spectacol în faţa jurnaliştilor

Articol de GSP - Publicat luni, 21 octombrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 21 octombrie 2013 14:16

Iasmin Latovlevici a răspuns ironic la întrebările jurnaliştilor, la conferinţa de presă dinaintea meciului cu FC Basel.

Regulamentul UEFA îi obligă pe stelişti să organizeze o conferinţă de presă înaintea partidelor. Dacă Laurenţiu Reghecampf a răspuns la toate întrebările, inclusiv la cele care nu erau legate de partida cu Basel, Iasmin Latovlevici a continuat trendul lansat de Mihai Răduţ şi Paul Pîrvulescu după partida cu Avîntul Bîrsana.

Fundaşul Stelei i-a răspuns ironic reporterului DolceSport, care l-a întrebat dacă a văzut partida celor de la Basel cu St. Gall, scor 3-0, disputată sîmbătă. Sesizînd situaţia jenantă, Reghecampf a intervenit în dialogul dintre cei doi, punînd cap replicilor arogante ale jucătorului.

Reporter: Ai urmărit meciul de sîmbătă al lui Basel? Cam care ar fi calităţile lor?
Iasmin Latovlevici: De ce vrei să ştii asta?

R: Pentru că e cel mai relevant meci al lor.
I.L.: Păi, au jucat acasă?

R: Da...
I.L.: Şi acum joacă în deplasare, mai relevant era să văd un meci în deplasare.

R: Atunci, ce meci ai văzut din deplasare?
I.L.: Nu prea am văzut. Nu m-am uitat la ei. M-am informat doar ce trebuie să ştiu eu.

R: Şi ce a fost mai important?
I.L.: M-a interesat adversarul meu direct şi cam atît.

R: Cine?
I.L.: Nu ştiu cum îl cheamă. L-am mai întîlnit pînă acum.

Laurenţiu Reghecampf: Haideţi să fim serioşi. Am văzut azi dimineaţă golurile din meciul cu St. Gall. Haideţi să facem o conferinţă serioasă.

Meciul dintre Steaua şi FC Basel va avea loc marţi, de la ora 21:45, pe DigiSport 1, DolceSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (78)
ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  23 Octombrie 2013, 13:48

atat il duce capul pe latodovleacovici.

simohayha
simohayha  •  22 Octombrie 2013, 16:26
Postat de dynamovist pe 22 Octombrie 2013, 04:04

Decat sa raspunzi asa ca Latovlevici, mai bine zici ca ai guturai si tuse magareasca si nu poti sa participi la coferinta de presa. Bourceanu e un exemplu de urmat pentru jucatorii Stelei si nu numai. Are el vocea unui copil de 12 ani, dar vorbeste destul de bine pentru un fotbalist roman.

Nu ai citit cu atentie. Oricare dintre jucatorii care ar fi participat la conferinta de presa ar fi raspuns in coada de randunica, fara sa spuna mai nimic. In silenzio stampa, dar fortati de UEFA sa faca act de prezenta, raspusurile au fost in zeflemea. Mai mult, parca inspirat de Eminescu, Iasmin le-a oferit "Criticilor mei" versuri goale/ ce din coada au sa sune. Ceaţă totala pentru mazgalitorii rauvoitori, care mai de care cu ciocul larg deschis sa primeasca informatii.

hystory
hystory  •  22 Octombrie 2013, 08:51

Latovlevici ? Un zero barat , un nesimtit si un infumurat , dar oare dece? Ce a realizat el pentru fotbalul romanesc ca eu nu-mi amintesc.

Vezi toate comentariile (78)
Comentează