INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  TOTTENHAM - LIVERPOOL 0-2

TOTTENHAM - LIVERPOOL 0-2 // GALERIE FOTO Teoria conspirației creată în jurul lui Kinsey Wolanski: e asta dovada blatului cu UEFA?

FOTO: Instagram +20   FOTO
FOTO: Instagram

Articol de GSP - Publicat marti, 04 iunie 2019 12:35

Kinsey Wolanski (22 de ani) a devenit principala atracție a finalei UEFA Champions League, după ce a intrat pe teren în minutul 19 al meciului Tottenham - Liverpool 0-2.

Fanii fotbalului au creat o adevărată teorie a conspirație în jurul apariției americancei. Aceștia sugerează că UEFA ar fi avut o înțelegere cu frumoasă blondă, scopul fiind o mediatizare suplimentară a finalei Ligii Campionilor. 

Kinsey a pus paie pe foc atunci când a postat pe Twitter o imagine cu o plachetă primită cadou de la un oficial al forului european: „Un tip simpatic de la UEFA mi-a dat asta pe aeroport!”.

clipboard01 +21 FOTO

Vezi și: 

VIDEO + FOTO Ce s-a întâmplat cu Kinsey Wolanski după ce a intrat pe teren la finala Champions League » Imagini din afara stadionului

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (2)
135633977210983
Gigi Papadie  •  04 Iunie 2019, 16:06

a fost o facatura uefa. Liverpool nu poate bate Barcelona chiar daca joaca Barcelona cu rezervele. rusine

nebeleizis
nebeleizis  •  04 Iunie 2019, 12:57

Wow, au trecut 3 zile si aflam ca de fapt Tot'ham a castigat UCL ... :)))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează