INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  VILLARREAL - LIVERPOOL 2-3

Unai Emery, după eșecul cu Liverpool: „Am fost aproape de excelență și am demonstrat ceva”

Unai Emery , Foto: Getty Images
Unai Emery , Foto: Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 04 mai 2022 15:04 / Actualizat miercuri, 04 mai 2022 16:19

Unai Emery (50 de ani) a recunoscut că Villarreal a fost superioară doar o repriză din patru și că a căzut mental după accidentarea lui Moreno și primul gol încasat după pauză, în duelul cu Liverpool (2-3).

Villarreal a ratat și a doua oară calificarea în marea finală a Ligii, după ce la pauză remontase handicapul din tur și visa frumos, să o elimine pe Liverpool. Ar fi fost o performanță în premieră și pentru Unai Emery, care a explicat unde s-a rupt filmul și de ce echipa lui Klopp a fost superioară în repriza secundă.

„Am făcut ceea ce am vorbit și ne-am propus. Am marcat în prima repriză și am sperat. Am fost aproape de excelență și am demonstrat că n-am primit invitație la semifinală. Din păcate n-am putut ține ritmul, am fost mai buni decât adversarul doar o repriză din patru. Era nevoie de ceva mai mult pentru finală, să ne apărăm mai bine, să nu-i lăsăm să se poziționeze”.

Are Toni Petrea vreun merit pentru rezultatele FCSB din ultima vreme? » „E peste mulți antrenori din ultimele sezoane” vs. „E un instructor de fitness”
DEZBATEREA ZILEI
Are Toni Petrea vreun merit pentru rezultatele FCSB din ultima vreme? » „E peste mulți antrenori din ultimele sezoane” vs. „E un instructor de fitness”

Accidentarea lui Gerard Moreno, o lovitură emoțională

Accidentarea lui Gerard Moreno a dat peste cap „Submarinul Galben”: „Gerard a simțit un disconfort înaintea pauzei și a încercat să rămână pe teren. Nu putea să mai sprinteze și l-am scos în partea secundă. Atunci ne-am pierdut liderul și forța, am cedat inițiativa și am risipit tot efortul de până atunci. 

A fost o lovitură emoțională, la fel cum am resimțit primul gol, iar la 2-2 nu mai eram capabili de nimic. Am fost fără resurse și nu am avut replică, mai ales că lipsea și Danjuma. Păcat pentru acești fani, dar am dovedit prin proiectul nostru că nu am ajuns din întâmplare aici. Am învățat multe din experiența acestui sezon în Ligă”.

Unai Emery nu dă vina pe Rulli

Complice la două goluri, portarul Rulli nu a primit niciun reproș din partea antrenorului: „Era foarte afectat pentru acea minge care i-a trecut printre picioare. A făcut însă un sezon excepțional și mental este foarte puternic. Nu avem motive să dăm vina pe el”

La fel ca președintele Roig, și Emery s-a plâns de penaltyul neacordat: „Nu am văzut bine, dar mi s-a spus că Lo Celso a fost faultat clar. Era o fază cheie ce putea întoarce soarta calificării. Arbitrul a fost destul de bun, trebuie să acceptăm decizia luată, chiar dacă nu ne convine”.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Cum i-a resuscitat Klopp la pauză pe jucătorii lui Liverpool: „Aveam 11 probleme în prima repriză”

Titular din La Liga condamnat astăzi la 4 ani de închisoare pentru abuz sexual! Decizia nu e definitivă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează