INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ANDERLECHT - BAYERN MUNCHEN, MIERCURI, 21:45, TELEKOM, GSP

UPDATE S-a elucidat misterul de la Anderlecht! Stanciu a lipsit la antrenamentul de dimineață și nu va evolua cu Bayern!

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 21 noiembrie 2017 12:53

Anderlecht și Bayern Munchen se vor duela miercuri, de la 21:45, în grupele UEFA Champions League. Nicolae Stanciu a lipsit la antrenamentul de dimineață și nu va juca miercuri. Meciul e în direct pe TV Telekom Sport și liveTEXT pe GSP.RO.

update 14:30

Potrivit presei din Belgia, se pare că mijlocașul român acuză probleme medicale și din această cauză nu s-a antrenat azi.

Știrea inițială:

Decarul lui Anderlecht, folosit 77 de minute la ultimul meci, cu Mouscron, nu a apărut, surprinzător, la ședința de pregătire de astăzi: "E accidentat sau scos din lot?", s-au întrebat jurnaliștii belgieni.

Chiar dacă nu a apreciat răbufnirea lui Stanciu, acel interviu din La Derniere Heure în care s-a plâns de situația sa la Anderlecht, Hein Vanhaezebrouck l-a titularizat pe decarul violet în deplasarea de la Mouscron. Și, după alt meci prost al playmakerului, notat cu 4 în presa flamandă, nu l-a criticat la conferință: "Uneori, fotbaliștii își depășesc nivelul, alteori joacă sub posibilități. Când nu ești decisiv, trebuie doar să-ți ajuți echipa". 

"E bizară absența lui"

Surprinzător, în această dimineață, "tricolorul" nu a ieșit la antrenament. Ultima ședință de pregătire a bruxellezilor înaintea meciului cu Bayern. Semn că Stanciu nu este în grupul de jucători opriți pentru confruntarea cu bavarezii! 

"E bizară absența lui", a notat La Derniere Heure, în timp ce Het Laatste Nieuws s-a întrebat: "Românul e accidentat sau scos din lot?". 

0 goluriși 0 assisturi are Stanciu în 103 minute de Ligă (3 jocuri)

 

4 eșecuri are Anderlecht în 4 meciuri de Champions League

0-12 este golaverajul echipei belgiene în acest sezon de Ligă

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
raj.kapoor
raj.kapoor  •  21 Noiembrie 2017, 16:24

Se pregăteşte să revină, triumfător, în ograda lui El Ciobandante. Alături de altă mare speranţă, adică Bourceanu.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  21 Noiembrie 2017, 15:37

a jucat si el un meci si s-a accidentat. clasic.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează