INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  AS MONACO - TOTTENHAM 2-1

VIDEO 4x4! AS Monaco și-a câștigat grupa la fiecare participare în Ligă: 4 din 4

Lusitanul Bernardo Silva (stânga), artistul lui Monaco // FOTO Reuters
Lusitanul Bernardo Silva (stânga), artistul lui Monaco // FOTO Reuters

Articol de - Publicat joi, 24 noiembrie 2016 00:00

Monegascii, golgeterii Top 5 Europa, și-au câștigat grupa la fiecare participare în Ligă: 4 din 4.

În cele mai importante cinci campionate continentale, nu există în acest sezon o echipă cu mai multe goluri marcate. Monaco are 3 reușite în medie pe meci în Ligue 1, peste Real, Barca, Liverpool sau Borussia.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului cu Tottenham!

În Champions League, roș-albii nu punctează cu aceeași frecvență, doar 1,8 goluri, dar s-au calificat deja, după cinci etape. Neînvinși, Falcao și coechipierii săi au adunat 11 puncte cu 3 victorii și două egaluri.

Marți, și-au creat o mulțime de ocazii și numai paradele extraordinare ale lui Lloris au salvat-o pe Tottenham de la o înfrângere catastrofală. Însă portarul n-a evitat eliminarea londonezilor.

Monegascii, 4 puncte avans față de Leverkusen, nu mai pot pierde locul 1. Cum s-a întâmplat la fiecare participare în Ligă. De patru ori au jucat în noul format CL, de patru ori și-au câștigat grupa. z

8-3în fața lui Deportivo a fost cea mai importantă victorie a monegascilor în Ligă (2003-2004, când au jucat finala)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează