INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  DORTMUND - BENFICA 4-0 (ÎN TUR 0-1)

VIDEO Aubam-bam-bam! Aubameyang și-a revenit: meci uriaș făcut pentru Dortmund, 4-0 cu Benfica

Aubameyang e al doilea jucător al Borussiei cu hat-trick în Ligă, după Lewandowski în 2013 // 
FOTO Reuters
Aubameyang e al doilea jucător al Borussiei cu hat-trick în Ligă, după Lewandowski în 2013 // FOTO Reuters

Articol de - Publicat vineri, 10 martie 2017 00:00

Aubameyang a zburat mai sus decât ”vulturii” și a făcut uitat meciul oribil din tur, printr-un hat-trick. E primul african cu această performanță în fazele KO ale Ligii.

Eșecul de la Lisabona, ca joc și ca rezultat, n-a fost decât accidental pentru Aubameyang. Vârful lui Dortmund a scăpat de tracasarea cauzată de Cupa Africii și s-a lipit iar la gol. Făcuse repetiția cu Leverkusen și în doar 4 zile a trecut de la "dublă" la hat-trick și a executat-o pe Benfica (4-0).

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Pierre-Emerick a deschis showul cu o lovitură de cap, după un corner continuat cu assistul de la Pulisici. A fost repriza în care Dortmund a trăit periculos pe-alocuri, Dembélé riscând o eliminare.

În următoarele 45 de minute, gabonezul de 27 de ani s-a dezlănțuit, o dată cu trupa lui Tuchel. Și după execuția lobată a lui Pulisici - un mare talent american de 18 ani -, Auba s-a răzbunat pe Ederson pentru toate paradele din tur, devenind primul african cu "triplă" în fazele KO ale Ligii.

7goluri în 7 jocuri din actuala Ligă are Aubameyang la Dortmund. Gabonezul a marcat de 28 de ori în 31 de partide în toate competițiile

Dortmund - Benfica 4-0 (în tur 0-1)

  • Marcatori: Aubameyang 4, 61, 85, Pulisici 59
  • A arbitrat Martin Atkinson (Anglia)

DORTMUND: Bürki - Piszczek, Papastathopoulos (88 Ginter), Bartra - Durm, Weigl, Castro, Schmelzer - Pulisici, O. Dembelé (81 Kagawa) - Aubameyang (86 Schürrle). Antrenor: T. Tuchel

BENFICA: Ederson - Nélson Semedo, Luisão, Lindelöf, Eliseu - Samaris (74 Živkovici), André Almeida - Salvio (64 Jonas), Pizzi, Cervi (82 R. Jiménez) - Mitroglou. Antrenor: Rui Vitoria

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează