LIGA CAMPIONILOR  ·  JUVENTUS - ŞAHTIOR 1-1

VIDEO Bară! Luce, la o clipă de minune! » Şahtiorul a remizat în Italia cu Juventus

Articol de — Miercuri, 03 Octombrie 2012, 00:00

În ultimele secunde, Willian a trimis în transversală şi Şahtior a ratat şansa de a fi prima în grupă cu Chelsea şi Juve. Urmează marea confruntare cu cîştigătoarea Ligii

Italienii o ştiau prea bine pe Şahtior. Şi mai bine pe Mircea Lucescu, "vulpoiul bătrîn ce pare născut pentru a diseca şi pregăti la ultima limită un meci de fotbal". Aceeaşi Gazzetta dello Sport scria ieri despre echipa portocaliilor: "Are 10 victorii în 10 partide în actualul campionat al Ucrainei, cu 34 de goluri marcate şi 5 primite. A atins stelele Ligii de cinci ori în ultimele şase sezoane. A cucerit Cupa UEFA în 2009. Şi parcă joacă în aceeaşi formulă de o viaţă".

Click aici pentru rezumatul VIDEO!

Willian, ca von Karajan
În costum, cu cămaşă bleu, fără cravată, Luce e calm, concentrat, conectat total la partidă. Iar începutul ţine cu el, pentru că "minerii" săi le ascund mingea juventinilor. Pasează şi avansează mereu periculos, Willian dirijează în mijlocul lor ca von Karajan, Raţ se infiltrează în atac aproape la fiecare acţiune. Are şi 75 la sută posesie. Mhitarian poate deschide scorul după centrarea românului, dar ratează din 4 metri. Apoi, Willian e împins în careu de Lichtsteiner. Nu se dă penalty.

Juve se lasă dominată, însă cum prinde balonul, sprintează ca trupa Jamaicăi de 4x100 m în contre înspăimîntătoare. Pirlo, descris de "signor Mircea" drept "fenomenul pe care l-am promovat la Brescia în 1995 şi care merită Balonul de Aur", desenează pasele ca nimeni altul.

Ce fază, Şahtior! Dar şi ce gol, Bonucci!
Lucescu ţipă la Raţ, îl avertizează să nu se lanseze în ofensivă fără să aibă spatele asigurat. Nu mai e nimeni acolo, fiindcă atacă Şahtior. Şi înscrie Şahtior (23). Frumoase combinaţii încheiate cu şutul lui Alex Teixeira, sub bară. 0-1 se transformă însă rapid în 1-1. Trei minute mai tîrziu, Bonucci se desprinde de lîngă Mhitarian la cornerul lui Pirlo, marcînd golul vieţii: mingea trece pe deasupra lui Raţ ca o rachetă!

La pauză, statisticile arată că oaspeţii au pasat de două ori mai mult şi că bianconerii au alergat cu 5,3 km în plus ca să recupereze! Dar e 1-1.

Şi barele ţin cu Juve
Meciul se aprinde, se joacă mai mult pe contre. Matri e blocat, Willian trimite la două palme de bara din stînga lui Buffon, Marchisio, peste din 6 metri! Nici 1-2, nici 2-1 la acţiunea rapidă a lui Lichtsteiner. Urmează trei ocazii bune ale portocaliilor: Srna, din lovitură liberă, Mhitarian, puţin pe lîngă, imitat de Willian după 30 de secunde. Şi cea mai mare e chiar la final. Nu în ultimul minut, în ultimele secunde! Buffon se aruncă în faţa lui Willian, însă brazilianul e mai rapid şi trage. Bară, bară, bară! Un cuvînt pe care Lucescu nu-l va uita curînd. Putea să bată la Torino şi să fie primul în grupă, cu 6 puncte. Aşa, e al doilea, după Chelsea. Chiar înaintea meciului cu cîştigătoarea Ligii.Cum arată soția lui Mircea Radu, cu 20 de ani mai tânără. El a fost ales de 9 ori cel mai sexy bărbat din România

Libertatea

Comentarii (16)

tuku  •  03 Octombrie 2012, 22:22

*pierde Scuze!

tuku  •  03 Octombrie 2012, 22:17

Si eu spun ca nu e rau rezultatul... In retur totul sta in tactica aadoptata. Juve nu va pirde cu minerii!

ulle  •  03 Octombrie 2012, 17:42
Postat de drughi009 pe 03 Octombrie 2012, 10:32

cum m.m sa faci egal cu o echipa de kkkttt ca sahtior, dar se recupereaza la ei acasa in retur

Zi mersi ca am facut egal. Sahtior este peste Juventus la toate capitolele in momentul asta. Forma jucatorilor, forma echipei, experienta in cupele europene, faptul ca au antrenorul pe banca etc.

Vezi toate comentariile (16 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
18:30 Fotbal, Premieră

Rezumat Bundesliga

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1