INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MAN UNITED - OŢELUL 2-0

VIDEO Campionii s-au dezumflat! Pena: "Mă abţin să mai spun că scoatem punct cu Basel"

Marius Pena
Marius Pena

Articol de GSP - Publicat joi, 03 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 03 noiembrie 2011 00:23

Parcursul dezamăgitor din primele patru meciuri din Champions League pare să le fi fost de ajuns jucătorilor gălăţeni ca să-şi dea seama că în Ligă este altă mîncare de peşte faţă de campionatul intern. Gălăţenilor le-au trebuit patru partide fără punct şi un singur gol marcat ca să-şi dea seama că aici nu e loc de declaraţii umflate.

Marius Pena, marcatorul golului de la Basel, a spus că nu mai îndrăzneşte să facă pronosticuri pentru meciul de pe teren propriu cu elveţienii, dar a spus că echipa sa merita mai mult în seara asta, în meciul cu Manchester United (0-2).

"Am avut ghinion, ne-am creat foarte multe ocazii, dar nu am reuşit să înscriem. Sper să o facem în următoarele jocuri. Manchester nu a părut echipa aceea de speriat despre care ne avertiza toată lumea. Am intrat montaţi în teren şi am jucat foarte bine.

Mă abţin să spun că vom face un meci mare cu Basel şi vom obţine punct sau puncte, dar vrem să ieşim cu capul sus din această competiţie", a spus Pena la finalul meciului pentru TVR.

Manchester United - Oţelul s-a terminat 2-0. Valencia a deschis scorul în minutul 8 (VIDEO), iar Wayne Rooney a închis tabela în minutul 85 (VIDEO)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
renegatul_
renegatul_  •  03 Noiembrie 2011, 03:35

Bai Pena, joaca mai cu tupeu si o sa vezi ca vin si rezultatele, nu-i pacat ca alergati 90 de minute fara rost? Ati combinat frumos in a doua repriza in prima n-ti reusit mai nimic ati jucat cu pase pe sus ca sa pierdeti timpi cu stopuri si preluari, mingea aia parca va musca, jucati la firul ierbii cu pase rapide si daca tot alergati de ce nu va si demarcati? Exersati cu totii suturile in forta de la distanta , nu mai cautati sa jucati in pase pana pe linia portii ca nu merge asta intotdeauna...si la centrari de ce va duceti cu totii in careu dar nu sta niciunul "pe lung la recuperare" la o eventuala centrare mai in forta? Incercati sa jucati mai eficient ca o sa iasa bine.

vladutz13
vladutz13  •  03 Noiembrie 2011, 01:00

Ca joc eu zic ca nu v-ati facut de rusine pana acum.... a fost doar un meci mai slab, cel cu Benfica de-acasa.... pacat ca l-am vazut chiar de pe stadion :)). Hai capul sus, bateti pe Basel, mergeti cu curaj la Lisabona, 0-1 bulanos si mergeti in Europa League :))

inima_de_caine
inima_de_caine  •  03 Noiembrie 2011, 00:27

Titluri de gsp... adică de toată jena!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close