INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID

VIDEO Cristiano Ronaldo l-a egalat pe Raul... sau nu? Portughezul a înscris împotriva lui Liverpool şi dă statistica peste cap

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 22 octombrie 2014 22:53

Cristiano Ronaldo a marcat din nou pentru Real Madrid. Atacantul a avut o execuţie superbă în minutul 23 după o pasă impecabilă a lui James Rodriguez. 

Portughezul a ajuns astfel la 70 de goluri, depăşindu-l pe Messi cu un gol, dar încă e sub Raul Gonzalez, fostul atacant al madrilenilor avînd 71.

Unii statisticieni spun că Ronaldo l-a egalat pe Raul, el avînd şi un gol în sezonul 2005-2006 în preliminariile UEFA Champions League, cu Debrecen, însă acea reuşită nu este luată în calcul.

Totodată, Ronaldo a ajuns la al 20-lea gol pentru Real Madrid în toate competiţiile în acest sezon, fiind la a 13-a apariţie.

395 de goluri a marcat Ronaldo în toată cariera  pentru echipele de club

69 de goluri a înscris Messi în Champions League, cu unul mai puţin decît Ronaldo

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  23 Octombrie 2014, 10:01
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Ce prostii vorbesti! Messi e un fenomen. Ca de altfel si C. Ronaldo. Numai ca au profiluri diferite. Nu stiu de ce, dar cam toti fanii gelatului au tendinta de a-l batjocori pe Messi. Asta spune totul despre calitatea lor umana si intelectuala. In loc sa se bucure ca sunt contemporani cu asemenea fotbalisti, sufletul lor devarsa otrava, din reflex, probabil. Da, sunt fenomenali si Messi, si Ronaldo si Ibrahimovici, Robben, Ribery, Bale, Neymar. Hai sa ne bucuram ca-i putem vedea!

detoatepttoti
detoatepttoti  •  23 Octombrie 2014, 07:46

ce mai conteaza recordul cand vezi o asistenta magnifica si o finalizare pe masura...restul can can, fiindca recordurile sunt sa fie depasite si oricum Raul ramane o Legenda in istoria fotbalului , cu sau fara cele mai multe goluri inscrise in UCL .

zidane92
zidane92  •  23 Octombrie 2014, 01:02
Postat de xhthu pe 23 Octombrie 2014, 00:51

priveste problema asa .daca lui raul i se pune incontestabil golul din preliminarii la total ar insemna ca incontestabil poti spune ca rapid a jucat in Champions League pentru ca au jucat in preliminarii . daca nu i se pune si golul cu debrecen la total atunci poti spune ca rapid a vazut champions league doar la TV pentru ca skonto riga ,nocturna,mucles grupe sau ceva de genul . considera ce varianta vrei si aplica asta si la raul

Stelist prost,cu Debrecen in 2005 a dat gol Ronaldo ba si de aia e discutia ca nu se stie daca sunt 70 sau 71,la raul sunt 71 sigur!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează