INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIVERPOOL - LUDOGOREŢ 2-1

VIDEO Erou cu Steaua, ”gropar” pe Anfield » Partida cu Liverpool a fost una de coşmar pentru Cosmin Moţi

Articol de - Publicat miercuri, 17 septembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 17 septembrie 2014 00:19

Ex-dinamovistul le-a deschis gazdelor drumul spre victorie, punîndu-i o minge pe tavă lui Balotelli, care a spus ”merci” şi-a înscris

Uneori, din paradis înapoi pe pămînt nu-i decît un pas. Iar Cosmin Moţi poate depune mărturie. În play-off-ul Ligii, cu Steaua, fusese eroul lui Ludogoreţ. Intrat între buturi după eliminarea lui Stoianov, ex-dinamovistul a apărat atunci două penalty-uri la loviturile de departajare şi bucureştenii au ratat Liga. Aseară însă, la debutul bulgarilor în competiţie, "tricolorul" a pus umărul la golul de 1-0 al lui Balotelli.

Click aici pentru VIDEO!

Era minutul 82 cînd, la o centrare în careul ex-vasluianului Milan Borjan, Moţi a încercat să degajeze balonul, dar n-a reuşit decît să i-l aşeze italianului, care a tras cu sete: 1-0. În ultimele secunde ale timpului regulamentar, Abalo a egalat spectaculos, însă cînd toată lumea se împăcase cu remiza a comis-o şi Borjan, faultîndu-l în careu pe Manquillo. Penalty, Gerrard, 2-1.

100 de victorii are acum Liverpool în Liga Campionilor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (62)
khal_37
khal_37  •  17 Septembrie 2014, 23:24
Postat de rolololol pe 17 Septembrie 2014, 13:52

moti a jucat bine sa il ia dracu :) face moti cat toata steaua stati voi linistitit ca daca era stana pe anfield se umplea terenul de cacareze :))

prost mai esti bre..tot neamul tau e la fel ca tine, sau tu esti primul.

khal_37
khal_37  •  17 Septembrie 2014, 23:22
Postat de fangigi pe 17 Septembrie 2014, 22:46

Ce bine stiti sa injurati oylor, chiar mai bine decat sa behaiti! Ati invatat ceva si voi de la taticul vostru, ciobanul infractor!

ce sa le faci...doar sunt parintii tai, esti un biet miel gata de taiat bre.

fangigi
fangigi  •  17 Septembrie 2014, 22:46
Postat de galeriakvsc pe 17 Septembrie 2014, 10:20

Asiaticule ratacit pe meleaguri romanesti, cand CeFuRa a parasit rusinos UEFA in faza preliminara cu scorul umilitor 0-3 este bine sa taci in mortii tai de mongol nebun, sa de te muti la Budapesta si tu si mizeria ta de club sintetic cu galerie Karaoke si fara suporteri.

Ce bine stiti sa injurati oylor, chiar mai bine decat sa behaiti! Ati invatat ceva si voi de la taticul vostru, ciobanul infractor!

Vezi toate comentariile (62)
Comentează