INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GALATASARAY - CHELSEA 1-1

VIDEO Fernando Torres plus suferinţă » Liderul din Premier League s-a chinuit la Istanbul, 1-1 cu Galatasaray

Torres (stînga) și Chedjou au marcat aseară la aceeași poartă și aproape din același loc // Foto: Reuters
Torres (stînga) și Chedjou au marcat aseară la aceeași poartă și aproape din același loc // Foto: Reuters

Articol de - Publicat joi, 27 februarie 2014 00:00 / Actualizat joi, 27 februarie 2014 00:18

Şi liderul din Premier League s-a chinuit la Istanbul, dar trupa lui Mourinho a scos remiza ce-i dă prima şansă pentru ”sferturi” în duelul cu inamicul Mancini.

Chelsea a mai reparat blazonul şifonat al echipelor englezeşti în Europa - 5 eşecuri din 5 în 2014 - şi chiar dacă n-a învins e favorită la accesul în "sferturi" după remiza de la Istanbul, 1-1 cu Galatasaray.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

După furtuna de zăpadă cu Juve din decembrie, ninsoarea s-a întors acum, însă terenul n-a mai fost atît de afectat. Turcii n-au fost feriţi şi de rafala albastră. Muslera s-a jucat o dată cu focul, deviind cu capul în corner lobul lui Willian, iar la următorul pericol căuta deja mingea în plasă.

Minutul 10, Torres a reluat letal din assistul lui Azpilicueta. Primul gol al solilor Premier în faza eliminatorie în acest an. În careul celălalt, "pungaşul" Terry a anulat egalarea lui Burak Yilmaz, aruncînd în teren al doilea balon!

Actul doi a început la fel, Galata cu posesia şi cinica Chelsea cu ocaziile. Şi cu deosebirea că Muslera a găsit un reflex miraculos la şutul lui Torres. A continuat însă altfel. După ce bara l-a salvat pe Cech la reluarea lui Selcuk, din unghi închis, Cim Bom a egalat la o fază fixă: Chedjou din 6 metri, în admiraţia lui Terry.

Şi a presat, dar liderul din Premier a rezistat, Cech scoţînd de sub bară "racheta" trimisă de Telles. Aprigul duel Mancini- Mourinho, înveninat de declaraţiile antrenorilor, îşi amînă sentinţa la retur.

GALATASARAY - CHELSEA 1-1
(Chedjou 64 - F. Torres 9)

GALATASARAY: Muslera - Eboue, Chedjou, Hakan Balta (46 Semih Kaya), Telles - Hajrovici (31 Yekta Kurtuluş), Felipe Melo, Sneijder, Selcuk Inan - Burak Yilmaz, Drogba (80 Umut Bulut). Antrenor: R. Mancini

CHELSEA: Cech - Ivanovici, Cahill, Terry, Azpilicueta - Ramires, Lampard - Schurrle (66 Obi Mikel), Willian, Hazard (90+2 Oscar) - F. Torres (68 Eto'o). Antrenor: J. Mourinho

A arbitrat Carlos Velasco Carballo (Spania)
Returul se va juca pe 18 martie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
lfc_4_ever
lfc_4_ever  •  27 Februarie 2014, 14:18

parca vad ca-i ingroapa Drogba pe Stanford Bridge !

c7eric
c7eric  •  27 Februarie 2014, 14:09

Pana in minutul 60 Galata nu si-a creeat nicio ocazie au fost tinuti in sah de albastri, dupa Chelsea a cazut fizic. Multe atacuri au fost oprite cu pase laterale inexplicabile, cand ma asteptam sa se duca peste Galata sa incerce sa majoreze avantajul de pe tabela. Poate Mou le-a zis sa temporizeze jocul si sa se pastreze jucatorii, pentru urmatoarele meciuri din PL cu Fulham si Tottenham

Vezi toate comentariile (2)
Comentează