INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MAN. UNITED - SEVILLA 1-2

VIDEO ”Nașul” englezilor » Ben Yedder le-a răpus anul acesta pe United și Liverpool

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 14 martie 2018 10:41

Ben Yedder, autorul ”dublei” care i-a calificat pe spanioli, a reușit o performanță asemănătoare și în grupe, contra lui Liverpool.

Wissam Ben Yedder e un nume pe care englezii nu-l vor uita prea curând. Francezul de origine tunisiană, 27 de ani, a fost marți seară asul din mâneca antrenorului Vincenzo Montella.

L-a introdus la 0-0, pe final (72), pentru ca aproape imediat, în decursul a 4 minute (74-78), acesta să-i rezolve Sevillei calificarea în premieră în "sferturile" competiției.

Vezi VIDEO cu golurile lui Ben Yedder!

United nu e singura echipă britanică pe răbojul său. În faza grupelor, cu Liverpool (3-3), i-a ajutat pe andaluzi să revină de la 0-3, tot cu o "dublă". "Sper că AC Milan a văzut cum se face", scria atunci jokerul Sevillei, pe Twitter. Aluzie la finala Ligii din 2005, pierdută de italieni în fața lui Liverpool, la penalty-uri, deși conduseseră cu 3-0 la pauză.

"E visul meu de copil să câștig împotriva marilor jucători, a marilor echipe, precum Man. United. Am intrat în istoria clubului cu această calificare, nici nu pot descrie ce simt din cauza emoțiilor", a mărturisit atacantul.

El a profitat de ocazie pentru a nega că ar avea vreo problemă cu Montella: "Fiindcă joc puțin, lumea a spus că ar exista unele tensiuni între mine și antrenor. Nu-i așa. M-a introdus, mi-a dat încredere, iar eu mă revanșez cum pot. El e mulțumit, eu sunt mulțumit. Asta-i ce contează". 

8 goluri are Ben Yedder în această ediție a Ligii Campionilor. A bifat 506 minute, în 7 mecuri

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
cneius
cneius  •  14 Martie 2018, 16:54

3-3 cu Liverpool...deci nu i-a rapus

Vezi toate comentariile (1)
Comentează