INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CHELSEA - MACCABI TEL AVIV

VIDEO Voleu în vinclu! Diego Costa a marcat un gol senzațional cu Maccabi. Mourinho sfidează criticii: "Și cînd pierd sînt cel mai bun"

Articol de GSP - Publicat joi, 17 septembrie 2015 10:09

Diego Costa a marcat un gol fabulos în partida cîștigată de Chelsea, acasă, împotriva lui Maccabi Tel Aviv, scor 4-0. VIDEO CU TOATE GOLURILE

Atacantul în vîrstă de 26 de ani a fost servit excelent în mijlocul careului advers, acolo unde nu a stat pe gînduri și a trimis mingea în vinclul porții adverse.

Echipa lui Mourinho are probleme în campionat, acolo unde toate contracandidatele la titlu au profitat de cel mai prost start din ultimele 3 decenii al albaștrilor și s-au distanțat în clasament.

Aseară, fără Terry, Ivanovici sau Matici, dar și cu Diego Costa intrat abia în minutul 23, Chelsea a cîștigat categoric prin reușitele lui Willian ('15), Oscar ('45+4, penalty), Diego Costa ('58) și Fabregas ('78). În celălalt meci al grupei, Dinamo Kiev și Porto au remizat 2-2.

Mourinho se apără

Managerul lui Chelsea a păstrat o notă sfidătoare la conferința de presă, în ciuda faptului că aceasta este abia prima sa victorie pe Stamford Bridge în acest sezon. "Sînt cel mai bun antrenor și atunci cînd pierd meciuri. Uitați-vă la Rooney, care a fost făcut praf, după care a depășit recordul de goluri în naționala Angliei și, brusc, e, iarăși, un jucător excepțional. Eu zic că Rooney e un jucător excepțional și cînd dă și cînd nu dă goluri".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează