INTERNATIONAL  »  PRELIMINARII CM 2010  »  U21: ROMÂNIA - MOLDOVA 3-0

Mircea Sandu: "În 3 ani, Sburlea e titular în naţionala mare!"

Articol de GSP - Publicat marti, 08 septembrie 2009 00:00

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a comentat victoria obţinută de reprezentativa de tineret a României în faţa Moldovei, 3-0, şi îi prevede un viitor promiţător atacantului de la FC Braşov, Sabrin Sburlea.

"Să ţineţi minte un nume un atacant care va juca titular la echipa naţională a României în 3 ani: Sabrin Sburlea. Mi-au plăcut Pîrvulescu, Torje, Ochiroşii, Andrei Ionescu, e bine că vin jucători buni din spate. Sînt puţin dezamăgit de Liviu Ganea, m-aş fi aşteptat la mai mult de la el", a spus Mircea Sandu la Fabrica de Sport.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
 •  09 Septembrie 2009, 00:55

treaba lui important sa avem nationala buna nene

 •  08 Septembrie 2009, 23:57

Sandu nu baga bani in fotbal dar ''pastoreste'' banii investitorilor si are voie sa vorbesca de jucatori,cei ce baga bani nu au acest drept.E drept ca Sandu nu a acuzat pe nimeni dar daca i- remarcat pe cativa inseamna ca restul sunt praf.:)Lupescu sare in apararea selectionerului acum cand Becali isi da cu parerea,dar nu a facut-o cand Mutu l-a injurat pe Piturca de mama...Ei sunt cei ce vor sa faca lege pe banii altora...Sa vedem cat va tine treaba asta!

 •  08 Septembrie 2009, 23:52

Mi-a placut nationala de tineret. Ce-i drept ca si echipa Moldovei a fost una modesta si nu prea ne-a pus probleme, dar Romania a aratat ca o trupa solida, echilibrata, cu cateva valori certe. Mi-a placut in sfarsit Torje, care cred ca a facut cel mai bun meci al sau de cand il vad. Atmosfera din tribune a fost OK, era bine daca veneau mai multi spectatori, dar si vremea a fost indecisa, statea sa ploua. Gazonul excelent, mai bine juca si nationala mare tot aici. Poate cu Feroe, ultimul meci.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează