INTERNATIONAL  »  PRELIMINARII CM 2010  »  ROMÂNIA - AUSTRIA, MIERCURI, 20:45, ANTENA 1 ŞI GSP.RO

Răzvan Lucescu: "Dacă Austria ne va pune în dificultate mîine, va fi numai vina noastră"

Razvan Lucescu, Lucescu, Romania
Razvan Lucescu, Lucescu, Romania

Articol de GSP - Publicat marti, 08 septembrie 2009 00:00

Răzvan Lucescu, tehnicianul naţionalei României, crede că dacă Austria va reuşi să ne pună probleme mîine, o va face numai din vina noastră.

"Dacă Austria ne va pune în dificultate mîine, va fi numai vina noastră. Trebuie să ne păstrăm atitudinea pe care am avut-o la primele trei meciuri. Ne putem descurca şi fără Iulian Apostol, chiar dacă acesta a fost foarte important pentru noi în primele trei meciuri. Urmează un al patrulea meci, este important pentru mine să învingem, ne ajută să creştem", a spus Răzvan Lucescu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
 •  08 Septembrie 2009, 18:34

sau San Marino. O sa vedeti ce o sa pateasca si sarbii cu Maracana lor cu tot. Va e rusine de rezultat in conditiile in care Franta e Franta, joaca acasa, joaca disperati sa castige; Romania e Romania [poate sa vina si Marius Niculae si Mutu si Hagi si toti si nu bateam Franta], avem antrenor nou si jucam cu o echipa facuta de 3 meciuri. Nu stiu cum va suportati, nu neaparat fata de ce ziceti, ci insusi existena voastra penibila.

 •  08 Septembrie 2009, 18:30

Mai puteti voi astia care va luati de Lucescu? Cum rationalizati cea ce ziceti? Sau repetati ca niste roboti ce zice Borcea sau Becali, care se pricep la fotbal la fel ca Gabi Szabo, fara sa o jignesc. Cum poti sa zici ca face selectia pe rudenie cand Coman era titular in poarta pt euro si Surdu era considerat in mare forma de toti, inclusiv Becali? Si Roman a fost convocat deasemnea inainte de a veni Lucescu. Cei care nu sunt multumuiti de egalul din Franta parca cred ca am jucat cu Malta

richie_wanderer
richie_wanderer  •  08 Septembrie 2009, 18:02
Postat de skrilla pe 08 Septembrie 2009, 17:58

Pai aseara afirmai ca Austria este o echipa care are o mentalitate diferita,deoarece a reusit sa invinga Franta.Acum este o echipa slaba?

Are mentalitate bun dar nu are valoare.Daca aveau mentaliatea noastra, niciodata nu bateau Franta cu 3-1. Noi niciodata n-o sa batem Franta cu 3-1 desi suntem mult mai valorosi decat austriecii.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează