INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ATHLETIC BILBAO

A sosit momentul! Cristi Ganea poate debuta, în sfârșit, în La Liga!

Articol de - Publicat sambata, 01 decembrie 2018 13:10

După ce a prins 20 de minute cu tot cu prelungiri în Cupa Regelui, la 4-0 cu Huesca, Cristian Ganea, 26 de ani, e foarte optimist că va debuta și în campionat pentru Bilbao.

"Știu că vin dintr-o ligă inferioară valoric, dar cu umilință se pot rezolva lucrurile", a declarat fostul mijlocaș al Viitorului, în cotidianul AS.

Internaționalul român nu a fost decât o singură dată rezervă în LaLiga, în etapa trecută cu Getafe, numai că luni seară, în deplasarea de la Levante, el ar putea profita de problemele mari de lot în banda stângă ale lui Athletic.

Antrenorul Eduardo Berizzo nu-i va putea folosi pe Yuri Berchice, suspendat, și nici pe rezerva de fundaș lateral Balenziaga, accidentat.

  • Levante - Athletic Bilbao se joacă luni, de la ora 22:00!

Vezi și: Tătărușanu a primit cea mai mare notă deși a jucat doar 50 de minute! Căpitanul lui Nantes a răbufnit în presă după meci: "A râs de noi!"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează