INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Nu l-au menajat pe Tătărușanu după meciul decis în ultimele minute: „Măcar să încerce!”

Ciprian Tătărușanu, AC Milan // foto: Imago Images
Ciprian Tătărușanu, AC Milan // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 noiembrie 2022 07:17 / Actualizat duminica, 06 noiembrie 2022 08:16

Ciprian Tătărușanu (36 de ani) a fost învins în AC Milan - Spezia, dar campioana Italiei a câștigat partida grație unui gol înscris de Olivier Giroud în minutul 89, scor final 2-1.

Tătărușanu continuă să fie titular între buturile milanezilor. După ce a închis poarta la 4-0 cu Salzburg la mijlocul săptămânii, românul a avut acum sarcina de a-i bloca pe cei de la Spezia în drumul către gol.

Cristina Neagu iese la atac după eșecul cu Țările de Jos: „Am luptat nebunește, sunt mândră de colegele mele! Dar nu am înțeles un lucru”
EURO 2022
Cristina Neagu iese la atac după eșecul cu Țările de Jos: „Am luptat nebunește, sunt mândră de colegele mele! Dar nu am înțeles un lucru”

Tătărușanu a avut o evoluție mai degrabă ezitantă, deși lipsită de mari erori. A fost învins de Daniel Maldini în minutul 59, cu un șut la colțul lung.

Ce scriu italienii despre Ciprian Tătărușanu după AC Milan - Spezia 2-1

Românul a fost notat cu 5,5 pe linie pentru prestația sa. Gazzetta dello Sport a scris despre Tătărușanu:

A blocat un șut al lui Kiwior, lovitura de cap a lui Caldara și ultima minge, pe care a prins-o. Dar ieșirea la Nzola a fost teribilă”, cu referire la o fază din minutul 43, în care Tătărușanu a ieșit neinspirat din careul mare pentru a-l blocat pe Nzola, dar a fost driblat în exterior. Norocul său? Nzola a șutat mult pe lângă.

Tot 5,5 a primit Tătărușanu și de la Corriere della Sera, care i-a reproșat că s-a dat bătut la șutul lui Maldini prin care Spezia a egalat: „Nici măcar nu a plonjat la gol. Măcar să încerce, nu?

În fine, Tătărușanu a primit 5,5 și pe Tuttomercatoweb, care nu l-a menajat: „În niciun moment nu inspiră încredere, nu contează că e vorba despre o paradă sau despre o ieșire”.

Victoria cu Spezia a fost al zecelea meci consecutiv în care Tătărușanu a fost titular la Milan. Doar în 3 dintre acestea nu a primit gol.

Grație victoriei cu Spezia, AC Milan a ajuns la un total de 29 de puncte în acest sezon, 6 sub Napoli, liderul din Serie A. Milanezii ocupă locul 2, peste Atalanta și AS Roma.

Rezumatul VIDEO al meciului AC Milan - Spezia 2-1, cu Ciprian Tătărușanu integralist

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Suflarea FCSB-istă așteaptă vești din Azerbaidjan » Reghecampf riscă să fie demis după rezultatul de sâmbătă

Pique a jucat ultimul meci din carieră » Barcelona - Almeria a trecut în plan secund

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
emil1986
emil1986  •  06 Noiembrie 2022, 17:08
Postat de donqhot pe 06 Noiembrie 2022, 11:45

de acord, cel mai valoros dupa Lung, Iordache, Stelea, Prunea, Lobont, Moraru, Cristian, Ionita, Boldici, Nita si Voinescu.

Știu că sunt mulți proști pe lumea asta dar ca tine mai rar. Un prostănac în stare pură, asta ești.

rumunek
rumunek  •  06 Noiembrie 2022, 16:40
Postat de ionescugeorge77 pe 06 Noiembrie 2022, 12:39

Tatarusinea nu i bun de nimik ...bine ca s a retras de la Nationala...

Da, nu e bun. Nu la fel de bun ca fotbalistul anului, pe care Inter, tot din Milano, l-a trimis oriunde, ca să nu-i blocheze cariera fantastică. Așa de slab e că Milan îl ține ca să nu distrugă vreo altă echipă. Îl bagă și în poartă, in campionat și Champions, probabil ca să-l facă de râs. Iar Mirandei, portarul italian care stă și stă, probabil că nu are prieteni prin presa italiană, gata să mănânce ceva pentru o știre mică din vestiarul Milanului. La gol să se arunce să ce? Să facă unii poze? Restul mingilor pe poartă le-a apărat, greșeala aia e undeva în câmp, fără pericol direct. Dar comentăm fără să ne uităm la meciuri. Ne convine sau nu, e românul care joacă titular la cel mai înalt nivel în momentul actual. Și rezervă e tot la cel mai înalt nivel față de alți fotbaliști români.

rumunek
rumunek  •  06 Noiembrie 2022, 16:34
Postat de donqhot pe 06 Noiembrie 2022, 11:45

de acord, cel mai valoros dupa Lung, Iordache, Stelea, Prunea, Lobont, Moraru, Cristian, Ionita, Boldici, Nita si Voinescu.

Câți ai văzut jucând din cei enumerați?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează