INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AEL LARISSA - PAOK 1-1

AEL LARISSA - PAOK 1-1 // VIDEO + FOTO Răzvan Lucescu a ratat a doua șansă de titlu în Grecia! Ce trebuie să facă etapa următoare pentru a intra în istorie

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 aprilie 2019 21:00

PAOK Salonic a remizat azi cu AEL Larissa, scor 1-1, în deplasare, și amână sărbătoarea titlului pentru săptămâna viitoare, când primește vizita lui Levadiakos.

  • PAOK Salonic are nevoie de un punct în ultimele două etape pentru a deveni matematic campioană.
  • Ar fi primul titlu de campion din cariera lui Răzvan Lucescu și primul titlu câștigat de PAOK după 34 de ani. 

Vizita patronului Ivan Savvidis dinaintea meciului i-a motivat suplimentar pe elevii lui Răzvan Lucescu. PAOK a controlat steril prima parte, fără urmări pe tabelă.

Golul a venit în minutul 55. Mijlocașul grec Dimitrios Pelkas (25 de ani) a șutat de la peste 25 de metri și a iscat nebunia în sectorul dedicat fanilor oaspeți și pe străzile din Salonic.

Macedoneanul Nikola Jakimovski nu a fost de acord. A egalat în minutul 64 și păstrează suspansul pentru încă cel puțin o etapă.

„Voiam să sărbătorim titlul încă de azi, dar nu-i un capăt de țară. Le-am spus jucătorilor să nu lase capul jos. Ne mai lipsește un singur punct până la îndeplinirea mareului obiectiv”Răzvan Lucescu

Calcule pentru titlu

Olympiakos, singura formație care o mai poate depăși pe PAOK, a trecut cu 4-0 de Xanthi. Golurile au fost marcate de Guilherme (minutele 10 și 16), Elabdelaoui (minutul 44) și Fortounis (minutul 57).

PAOK este în continuare neînvinsă și acumulează 74 de puncte, cu opt mai multe decât Olympiakos. Formația lui Răzvan Lucescu mai are două meciuri de disputat din actualul sezon, cu Leviadiakos și Giannina. Olympiakos are și o restanță, pe care o va câștiga cel mai probabil la masa verde.

Vezi AICI clasamentul actualizat din Grecia

AEL LARISSA - PAOK 1-1

  • Au marcat: Jakimovski 65 / Pelkas '55

Click AICI pentru live + statistici

Echipele de start

AEL Larissa: Kristinsson - Bertos, Bralic, Moras, Gojkovic, Zivkovic - Milosavljevic, Andoni, Jakimovski - Nunic, Shikavka
Antrenor: Gianluca Festa

PAOK: PAOK: Paschalakis - Matos, Varela, Crespo, Vierinha - Shakhov, Oliveira - Limnios, Pelkas, Bisewar - Swiderski
Rezerve: Rey - Canas, Giannoulis, Ingason, Jaba, Karelis, Misic
Antrenor: Răzvan Lucescu

 
 

 

CITEȘTE ȘI:

Răzvan Marin, sfaturi de aur pentru Ianis Hagi, Man și Cicâldău: „Așa vor ajunge și ei la o echipă mare”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
phlorinn
phlorinn  •  15 Aprilie 2019, 08:47

Cind se va incheia *** al acestor 2 impostori Lucescu. La ce foloseste titlul cind tu in Europa nu cistigi nici cu echipe de amatori

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  15 Aprilie 2019, 01:58

In mod normal ar trebui sa ma bucur cand cineva din Romania reuseste. Dar daca dati pe google "georgica miu razvan lucescu" o sa intelegeti de ce nu ma pot bucura nici de realizarile lui nici de cele ale lui tat-sau.

jijimimi
jijimimi  •  15 Aprilie 2019, 01:14
Postat de raikkonen79 pe 15 Aprilie 2019, 00:38

Daca mai amana mult, s-ar putea sa ramana pt la anu'. La anu' si la multi ani!

raikonene......ești stresant! Cea ce este și mai grav, este că ești gigist-fcsbist!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează