INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AL SHABAB - AL HAZEM 2-0

AL SHABAB - AL HAZEM 2-0 // EXCLUSIV Marius Șumudică, mesaj pentru români după ce s-a impus în derby-ul cu Isăilă din Arabia: „Rămân aici, nu știu dacă în țară sunt apreciat”

Marius Șumudică
Marius Șumudică

Articol de - Publicat duminica, 21 aprilie 2019 14:38

Al Shabab, formația lui Marius Șumudică, s-a impus sâmbătă seara în fața lui Al-Hazem, echipa lui Daniel Isăilă, scor 2-0 (Seba 5, 37), în duelul tehnicienilor români din Arabia Saudită.

„Dubla” lui Seba din minutele 5 și 37 a tranșat partida încă din prima repriză și a liniștit într-o oarecare și situația lui Marius Șumudică, despre care presa din Arabia Saudită scrisese că e în pericol să fie dat afară.

După meci, Șumudică a explicat pentru GSP faptul că își dorește să rămână în străinătate pentru cât mai mult timp. 

„Sunt mândru de acești băieți minunați ai mei și de faptul că facem performanță. Sper să rămân cât mai mult timp printre străini fiindcă nu știu dacă în țară sunt apreciat. Nimeni nu e profet în țara lui.

Sper ca toți românii să fie sănătoși și să aibă niște Sărbători liniștite de Florii și de Paște, pentru că asta e tot ce contează”, a spus Șumudică, pentru GSP.ro.

Al Shabab se află pe locul 3, cu 53 de puncte, și are șanse importante să rămână pe această poziție, cea care asigură calificarea în preliminariile Ligii Campionilor Asiei.

Golurile lui Seba ('5, '37):

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  21 Aprilie 2019, 17:27

Imi pare rau de bietul Isaila ca nu s-a dus la Euro U21. A luat o decizie proasta.

827758200635518
Constantin Ionut Florin  •  21 Aprilie 2019, 17:01

Cand o sa incetati cu astfel de articole?cine da 2 bani macar pe ce se intampla in arabia saudita in afara de voi?

477935505723108
Paolo DiCanio  •  21 Aprilie 2019, 16:15

Sa te pretinzi ziarist de sport, specialist pe fotbal, si sa nu stii nici macar unde sa cauti ca sa afli ca in Arabia Saudita locul 3 joaca direct in Asia Champions League doar la hartia de impachetat peste se poate... Vai mama voastra, ziaristii lu' peste...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează