INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  NEW YORK CITY FC

Alex Mitriță a avut o întâlnire cu Ilie Balaci cu două zile înainte de decesul fostului mare fotbalist: „L-a luat la masă”

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 octombrie 2019 14:25

Cu o zi înainte să se împlinească un an de la dispariția lui Ilie Balaci, Lorena, fiica lui, a povestit o întâmplare între fostul mare fotbalist și Alex Mitriță, mijlocașul ofensiv de 24 de ani de la New York City FC. 

Cu două zile înainte ca tata să moară, au stat de vorbă. L-a luat la masă și au mâncat împreună. Au avut o discuție. Tata era cel mai bun când venea vorba de discursuri motivaționale. I-a ajuns la suflet. Avea un stil de a vorbi tata de îți ajungea direct la inimă.

Alex a plecat unde i-a fost lui mai bine. L-am îndrăgit foarte tare. Este un copil cu totul special. El și soția lui sunt niște oameni extraordinari”, a declarat Lorena la TV Digi Sport.

La câteva zile după decesul lui Balaci, Alex și-a tatuat pe ceafă sfatul primit de la Balaci: „Distrează-te pe teren” . 

Alex Mitriță a avut o întâlnire cu Ilie Balaci cu două zile înainte de decesul fostului mare fotbalist: „L-a luat la masă”

VEZI ȘI:

VIDEO + FOTO Ilie Balaci, comemorat, azi, la un an de la moarte » Oltenii l-au desenat în centrul Craiovei, folosind ca model o imagine din arhiva GSP

FOTO Lorena Balaci, dezvăluiri la un an de la decesul lui Ilie Balaci: „E prima dată în ultimul an când văd un video cu el” » Mesaj pentru CS U și FC U: „Voi nu sunteți Craiova Maxima!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
alex_777
alex_777  •  20 Octombrie 2019, 15:43

Alexandru Mitrita este un Balaci mai micut !!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează