INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ROMÂNIA U21

FCSB și CFR Cluj puse în gardă de Alex Pașcanu! Clauza pentru Jocurile Olimpice pe care o vrea neapărat în contract

Alexandru Pașcanu - România U21
Alexandru Pașcanu - România U21

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 iulie 2019 21:38

Alexandru Pașcanu (20 de ani) vrea să pună o condiție importantă echipei la care va juca din sezonul viitor. Fundașul devine liber de contract după încheierea înțelegerii cu Leicester.

Internaționalul de tineret este dorit insistent de către Gigi Becali la FCSB, dar are și oferte de la campioana CFR Cluj și din străinătate. Acesta nu a luat încă o decizie, dar știe sigur ce clauză își va pune în contract: să fie lăsat să meargă cu naționala de tineret la Jocurile Olimpice din 2020.

„Pentru mine este ceva care nu se întâmplă des. S-a întâmplat o dată la 50 şi ceva de ani şi vreau să particip la Jocurile Olimpice. Nu ştiu câţi vor mai pune astfel de clauze. Ar fi un lucru bun, pentru că dacă mergem cu aceeaşi echipa cu care am fost la EURO şi dacă o să fim la fel de motivaţi şi la fel de uniţi, o să avem şanse să facem o treabă bună şi acolo”, a declarat Alex Paşcanu, la TV Telekom Sport.

Decizia lui Pașcanu vine după ce Răzvan Marin nu a fost lăsat de către Ajax să participe la EURO 2019. Tânărul fundaș nu vrea să riște ceva asemănător și va solicita să i se permită prezența la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020.

50 de meciuria jucat Alex Pașcanu pentru echipele U18 și U23 ale lui Leicester City

VEZI ȘI:

IANIS HAGI LA GENK // Gică Popescu a spus tot după plecarea lui Ianis: „Cu Barcelona am negociat o săptămână! Manchester City a încercat să îl deturneze chiar înainte să plecăm spre Belgia”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
0kay
0kay  •  13 Iulie 2019, 04:17

Ma minunez de fiecare data cand vad unele comentarii. De ce sa nu puna clauza? Comentatorii cu IQ foarte scazut, cred ca daca esti la barcelona sau real madrid ai dreptul sa pui clauze. Daca poate Prodanca ,cap de palmier sa puna clauze,de ce un fotbalist care a jucat bine la u21 nu poate?! Hateri de 2lei. Daca o sa ajunga la fcsb ,la jiji ,o sa fiti multumiti. Acolo e de voi.

adebba
adebba  •  13 Iulie 2019, 04:04

Multumesc Lui Dumnezeu ca am gasit acest articol minunat, sa va dea sanatate. Acum ca stiu ce vrea Pascanu in primul lui contract la seniori pot sa dorm linistit. Va rog eu scrieti si daca cere ceva legat de Champions League in cazu in care ajunge la Cfr... A stai, ca cfr o sa fie out din CL dupa returu cu aia buni din lumea a 2 a fotbalistica... Scutiti ma! Scrieti si voi despre sportul adevarat. Mai bine scrieti despre NBA, golf sau mai stiu eu ce, decat despre Gigi sau *** de genu asta. Nu am nimic cu baiatu, e ok ca fotbalist tanar, dar pretentiile de genul asta nu pot sa existe. Daca merge la Real Madrid ce face? Il forteaza pe Nea Florentina sa accepte clauza asta sau ce?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

106773433522190
Marcello Kazan  •  13 Iulie 2019, 02:45
Postat de alan24 pe 12 Iulie 2019, 22:58

Ce clauze sa puna asta in situatia lui ?esti singurul jucator din lume care nu a jucat un meci de seniori pana la 20 de ani. Auzi la el, clauze !

Accesul la Internet ar trebui sa fie conditionat de IQ-ul individului... adica, mai pe romaneste, de nivelul de inteligenta al fiecaruia...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează