INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANDERLECHT - STANDARD LIEGE 2-1

ANDERLECHT - STANDARD LIEGE 2-1 // Răzvan Marin, învins în „Clasicul Belgiei” » Anderlecht s-a impus chiar dacă a jucat din minutul 11 în inferioritate

Răzvan Marin
Răzvan Marin

Articol de - Publicat duminica, 05 mai 2019 18:29

Standard Liege a pierdut pe terenul lui Anderlecht, 1-2, în „Clasicul Belgiei”. Mijlocașul Răzvan Marin, 22 de ani, a fost integralist.

Protagonist în turul de la Liège, din play-off-ul Jupiler League, când a marcat un gol în meciul abandonat din cauza suporterilor adverși și omologat cu 5-0 la "masa verde", Răzvan Marin n-a mai repetat azi evoluția bună la Standard.

Integralist la oaspeți, mijlocașul român a pierdut Clasicul Belgiei, deși Anderlecht a jucat în inferioritate numerică încă din minutul 11. 

Anderlecht a deschis scorul în finalul primei reprize, în minutul 37, prin Verschaeren. Imediat după pauză, în minutul 49, Carcela a egalat. Scorul final a fost stabilit de Santini în minutul 57.

Standard Liege a rămas pe locul 4, cu 36 de puncte, la două puncte de Antwerp-ul lui Bölöni, care pe locul 3, Lider este Genk, cu 50 de puncte.

Vezi AICI clasamentul din Belgia

Citește și:

A venit sentința finală în cazul lui Gabi Tamaș: permis suspendat, muncă în folosul comunității, amendă și un ultimatum dur

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
bodrin
bodrin  •  05 Mai 2019, 20:44

Răzvan cel năzdrăvan arată că e un fotbalist român perfect normal...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează