INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE B

„Îl mai așteptăm pe Pușcaș sau nu?” » A elucidat misterul: de ce nu marchează atacantul naționalei

Antrenorul lui George Pușcaș a explicat de ce nu marchează atacantul
Antrenorul lui George Pușcaș a explicat de ce nu marchează atacantul

Articol de - Publicat joi, 11 aprilie 2024 18:19 / Actualizat joi, 11 aprilie 2024 18:27

Giuseppe Iachini, antrenorul lui Bari, a explicat situația în care se află George Pușcaș, înaintea meciului cu Como, ce ar putea fi decisiv în lupta pentru evitarea retrogradării. Tehnicianul italian de 59 de ani a fost chestionat de către jurnaliștii prezenți la conferința de presă în privința atacantului în care Edi Iordănescu își pune speranțele la Euro 2024.

  • Como - Bari se joacă duminică, de la 15:00. În Serie B, locurile 18-20 retrogradează direct în cea de-a treia divizie, în timp ce locurile 16-17 dispută baraj tur-retur de rămânere în eșalon.

Pușcaș are doar două goluri marcate în Serie B, în acest sezon, iar în înfrângerea cu Cremonese, de pe teren propriu, scor final 1-2, nu a fost utilizat.

După 32 de etape disputate, Bari ocupă locul 15 în al doilea eșalon al Italiei, la egalitate de puncte cu Spezia, poziția a 16-a, prima care care duce în play-out-ul de retrogradare în Serie C.

„George Pușcaș nu marchează din cauza presiunii”

Giuseppe Iachini a găsit explicația pentru care George Pușcaș (28 de ani) nu reușește să înscrie și a dezvoltat subiectul minute bune pentru a lămuri situația vârfului. Antrenorul consideră că presiunea îi afectează concentrarea atunci când se află în situația de marca, acesta fiind și motivul pentru care a stat doar pe bancă în etapa precedentă.

„Îl mai așteptăm pe Pușcaș sau nu?”, a fost întrebarea pe care unul dintre jurnaliști i-a adresat-o tehnicianului. A venit și răspunsul.

„Pușcas a jucat mereu. Cu Cremonese, am avut ocazia de a-l recupera pe Diaw, care este un atacant important pentru noi. După meciul de la Modena, în jurul lui Pușcaș se crease o presiune: am înțeles ce simte în acel moment și de aceea am preferat să le ofer spațiu lui Diaw și Colangiuli.

Sunt situații de moment în fotbal, ai nevoie de o pauză pentru a te scutura de anumite situații și apoi să începi din nou. Pușcas este absolut unul dintre noi și face parte din echipă, a revenit cu seninătatea și spiritul potrivite. Avem mare încredere în el că poate înscrie acele goluri care ne vor duce în față”, a explicat Giuseppe Iachini.

În etapa trecută, în locul lui Pușcaș a fost introdus, pe final de partidă, un jucător de 19 ani promovat de la tineret, Vincenzo Colangiuli.

„Îl mai așteptăm pe Pușcaș sau nu?” » A elucidat misterul: de ce nu marchează atacantul naționalei
Giuseppe Iachini a explicat de ce nu marchează George Pușcaș. Foto: Bari Calcio

George Pușcaș este împrumutat de Bari de la Genoa, până la finalul sezonului. A fost achiziționat de formația din Serie A în momentul promovării, în schimbul a 3 milioane de euro de la Reading, ca urmare a unei clauze obligatorii.

2 milioane de euroeste cota lui George Pușcaș potrivit Transfermarkt

Match Quiz CFR Cluj - FCSB

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul CFR Cluj - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

Malcom Edjouma, pe linie moartă și el

Împrumutat de la FCSB, nici situația lui Malcom Edjouma nu este una fericită. Francezul a început să fie utilizat abia în partea a doua a sezonului, iar șansele de a fi achiziționat par minime în acest moment.

Bari i-a plătit 200.000 de euro lui Gigi Becali, iar clauza de transfer definitiv a fost stabilită la 600.000 de euro. Edjouma poate fi achiziționat dacă „i Galletti” promovează sau dacă mijlocașul evoluează în 70% dintre meciurile oficiale.

În acest moment, niciuna dintre condiții nu pot fi îndeplinite.

În ultimele 5 etape, jucătorul a bifat doar 72 de minute și nu a fost niciodată integralist în stagiunea curentă.

În ultimele săptămâni nu am avut noroc, dar trebuie să fim mai puternici decât oricine, nu pot învinovăți echipa. Bineînțeles că trebuie să încercăm să deblocăm meciurile, nu să coborâm capul. Va fi nevoie de potrivirea perfectă, în care toate componentele se întorc în direcția corectă.
- Giuseppe Iachini

Citește și:

Ce se întâmplă cu Denis Drăguș: „Am discutat cu adevăratul lui agent!” » Florin Manea, acuzat că a mințit
TURCIA
Ce se întâmplă cu Denis Drăguș: „Am discutat cu adevăratul lui agent!” » Florin Manea, acuzat că a mințit
FCSB a pus în vânzare biletele pentru derby-ul cu Rapid
FCSB - RAPID
FCSB a pus în vânzare biletele pentru derby-ul cu Rapid

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
anonim91
anonim91  •  12 Aprilie 2024, 11:22

Puscas, e ciudat, in sensul ca el in loc sa creasca in evolutii si prestatii odata cu trecerea anilor, el pare ca a scazut in acest sens tot mai tare. Aveam incredere in el in urma cu mai multi ani ca o sa ajunga un atacant important pt Romania. Nu unul de talie mondiala, dar unul bun, cu cifre etc. Pare ca a scazut si e pe o panta descendenta. Nu e singurul jucator promitator caruia i se intampla acest lucru. Sa aiba o cariera cu suisuri si coborasuri. Sau mai mult coborasuri. Pacat ca era promitator. Inca mai are timp sa-si mai revina si sa faca sezoane bune.

deal1
deal1  •  11 Aprilie 2024, 21:34

Un atacant din prima divizie de amatori din Italia e mai bun decât petarda Pușcaș. Impresarii și interesele mafiote i au făcut acestui pseudojucator cota pe transfermarket și niște patroni care nu se pricep la fotbal au aruncat banii la lada de gunoi

VardyParty
VardyParty  •  11 Aprilie 2024, 18:38

Ce gluma in stil italian!! "De ce nu marchează Puscas??" De fraier ala care a crezut ca asta e forbalist, vreodatt! 3 milioane de euro pe *** asta.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează