INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

ANTWERP - KORTRIJK 3-1 // Bölöni nu crede în spectacol: „Dacă nu învingi, oricum ești pedepsit, indiferent dacă ai făcut show sau nu”

Articol de - Publicat duminica, 27 octombrie 2019 11:27

Ladislau Boloni (66 de ani), antrenorul lui Antwerp, a depășit perioada de criză. A bifat prima victorie după o lună, scor 3-1 cu Kortrijk, în etapa a 12-a din Belgia.  

„Fanii vin în primul rând să-și vadă echipa câștigând”, crede Loți. 

Loți Bölöni avea nevoie de acest succes.  

„Românul trebuie să înceapă să se teamă”, dădea alarma presa belgiană. Antwerp nu mai câștigase în Jupiler League din 21 septembrie. Trei meciuri la rând fără victorie, două egaluri și o înfrângere. Antrenorul fusese avertizat că, dacă nu depășește luna de criză, riscă să fie demis. 

„Să nu intrăm în panică” 

Echipa sa a învins cu 3-1, dar tehnicianul încă nu e mulțumit.  

„Am început nervos, cu multe erori tehnice. Penaltyul a venit la momentul ideal pentru noi”, a declarat Bölöni la conferință.  

„Totuși, nervozitatea nu e mereu un aspect negativ. Asta înseamnă că ești concentrat. Nervozitatea face motorul să meargă”. 

De curând, într-un interviu pentru Gazet van Antwerpen, el spusese: „De-a lungul unul sezon, ai perioade de ascensiune urmate de coborâre. Suntem la sfârșitul lui octombrie, la două luni după mercato. Dați-ne timp! Ne e mai greu acum, e adevărat. Dar să nu intrăm în panică”. 

„Dacă rezultatul e bun, totul e iertat” 

Loți le-a vorbit reporterilor flamanzi și despre rolul spectacolului pe teren: „Nu cred că publicul e întotdeauna interesat de show. Jocul poate fi solid, cu atacuri tăioase, agresivitate și prezență fizică. Iată un meci bun fără a fi deosebit. Puțini suporteri vin numai pentru spectacol. Ei vin la stadion în primul rând pentru a-și vedea echipa câștigând”. 

A conchis: „Care e prioritatea? Dacă rezultatul e bun, totul e iertat. Dacă nu învingi, oricum ești pedepsit, indiferent dacă ai făcut spectacol sau nu”.  

„Uneori, aud în jur că finala Ligii Campionilor a fost slabă, dar finala Ligii Campionilor nu poate fi slabă. Faptul că a fost puțin spectacol nu mai contează pentru cine câștigă” - Loți Bölöni, antrenor Antwerp 

VEZI ȘI:

GAZIANTEP - ALANYASPOR 1-1 // Marius Șumudică, promisiune bombastică la conferință: „Dacă echipa asta retrogradează cu mine, mă retrag! Nu mai antrenez niciodată”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
fairplayromania
fairplayromania  •  27 Octombrie 2019, 13:49
Postat de jgcwgwgvgebtr pe 27 Octombrie 2019, 13:44

Cine e razvan lucescu (cu litere mici)?

Ai acelaşi nume precum fcfcsbe......aşa că ţie pot să iţi răspund doar prin desene....

jgcwgwgvgebtr
jgcwgwgvgebtr  •  27 Octombrie 2019, 13:44
Postat de fairplayromania pe 27 Octombrie 2019, 13:18

Păcat ca presa si afaceriştii din fotbal nu îl acceptă pe Boloni la Nationala.... Este singurul si cel mai bun antrenor român(maghiar) care l- a avut România.... Lucescu,Iordănescu, Piţurca, Petrecu, sunt clasa 2-a , ca la tren. La concurentă cu Boloni mai este Răzvan Lucescu.

Cine e razvan lucescu (cu litere mici)?

fairplayromania
fairplayromania  •  27 Octombrie 2019, 13:18

Păcat ca presa si afaceriştii din fotbal nu îl acceptă pe Boloni la Nationala.... Este singurul si cel mai bun antrenor român(maghiar) care l- a avut România.... Lucescu,Iordănescu, Piţurca, Petrecu, sunt clasa 2-a , ca la tren. La concurentă cu Boloni mai este Răzvan Lucescu.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează