INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Ladislau Bölöni nu mai pierde la „masa verde” » Ce s-a întâmplat după ce Antwerp a folosit un jucător care nu era trecut pe foaia de joc

Ladislau Boloni
Ladislau Boloni

Articol de - Publicat marti, 06 august 2019 10:38

O eroare administrativă i-ar fi putut lua lui Antwerp, echipa lui Ladislau Boloni, ceea ce reușise pe teren. 4-1 cu Beveren, trei puncte și locul 2 în Jupiler League.

În minutul 78, Loți Bölöni l-a înlocuit pe Aurélio Buta cu Robbe Quirynen. L-a folosit pe debutantul în vârstă de 17 ani fără a avea o informație importantă. Puștiul nu apărea pe foaia meciului.

Cum s-a întâmplat? Potrivit Gazet van Antwerpen, team managerul Frédéric Leidgens introdusese același lot ca în prima etapă, cu Eupen. Însă acesta susține că totul a fost cauzat de un virus ce ar fi afectat programul de internet în care se înregistrau jucătorii. El l-ar fi notat și pe Quirynen în grupul de 18, dar schimbarea nu a apărut și pe computer.

Precedentul care nu ajuta Beveren

Totuși, Bölöni și oficialii lui Antwerp știau că, dacă Beveren depune contestație, pot pierde partida la „masa verde”. 0-5. În cele din urmă, Beveren a abandonat această idee.

Era un precedent care nu ajuta clubul flamand. În aprilie 2013, Kortrijk a câștigat pe teren cu 3-0 în fața lui Bergen, dar s-a dictat 0-5 după o eroare similară. Numai că forul belgian a decis ca nici Bergen să nu primească punctele. Știind cazul, nu a mai făcut plângere.

S-a considerat că eroarea nu a influențat rezultatul

Și, cum nici procurorul federal nu a reacționat, susținând că folosirea lui Quirynen în ultimul sfert de oră, când era deja 4-1, nu a influențat scorul final, Antwerp a rămas și cu victoria, și cu punctele. Va lua doar o amendă. Bölöni poate să zâmbească. Pericolul a trecut. 

Citește și: 

Drăguș face vizita medicală! Dacă totul va fi în regulă, va semna pe cinci ani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
analfabetii_gsp
analfabetii_gsp  •  06 August 2019, 12:32

“Bölöni poate să zâmbească, pericolul a trecut”, ti-am corectat numai ultima fraza, daca as fi facut—o pentru toata mazgaleala ta, as fi avut dureri de cap. Bai jumatate, nu stii gramatica nici pe un sfert. In loc de cancanuri cotidiene, mai bine v-ati imbunatati cunostintele gramaticale, macar v-ati prezenta DECENT in fata cititorului. Exceptie pentru Radu Cosasu si celalalt Radu (Paraschivescu), toti sunteti de rasul curcilor.

mihai_luchian
mihai_luchian  •  06 August 2019, 12:16

Eu ma bucur pentru Böloni, sincer nu înțeleg de ce atâta aplecare și exagerare pentru știrile proaste? La cobit suntem campioni mondiali...

flojo
flojo  •  06 August 2019, 11:20

Bergen este în Norvegia! Totuşi, este o echipă în Belgia, Mons, a cărui nume în olandeză e Bergen! Sigur despre ei e vorba! Dar, împachetatorii ar trebui să fie mai clari în articolele lor!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează