INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Beșiktaș - Başakşehir 2-1 // VIDEO+FOTO Turcii sunt siguri acum! Mircea Lucescu a fost surprins în tribunele „Vodafone Arena”

Mircea Lucescu +3   FOTO
Mircea Lucescu

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 aprilie 2019 19:50

Mircea Lucescu (73 de ani) a fost suprins în tribune la derby-ul dintre Beșiktaș și Başakşehir, 2-1. Presa din Turcia speculează că tehnicianul român a venit să își urmărească viitoarea echipă.

Fotografii l-au surprins pe Mircea Lucescu la tribuna oficială a „Vodafone Arena” din Istanbul. Doar de atât a fost nevoie pentru a reaprinde povestea numirii lui în funcția de antrenor al lui Beșiktaș.

„Alb-negrii” sunt conduși actualmente de Senol Guneș, care ocupă și funcția de selecționer al Turciei.

+4 FOTO

Lucescu amplifică zvonurile

Mircea Lucescu admite că din vară va reveni pe banca tehnică și nu exclude o înțelegere cu o formația din „Țara Semilunei”.

Vreau să preiau o formație și să rămân acolo cât de mult pot. Nu știu dacă va fi în Turcia sau în vestul Europei, nu pot să vă zic asta deocamdată”, declarat Lucescu în urmă cu două zile.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

CITEȘTE ȘI:

PAOK poate bifa o performanță ISTORICĂ! Răzvan Lucescu nu uită: „Ei nu vor să fim campioni”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
undergrant
undergrant  •  14 Aprilie 2019, 07:34
Postat de ovidiu_3003 pe 13 Aprilie 2019, 21:05

...aiurea ...nu l vrea nimeni pe acest pierzator..

Esti tare, oltene! Asa ceva n-am mai vazut pana acum, sa-ti pui ca "avarar" poza cu masina unui vecin... Iar Mircea Lucescu chiar dorea sa-ti cunoasca parerea referitor la viitorul lui.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  13 Aprilie 2019, 21:05

...aiurea ...nu l vrea nimeni pe acest pierzator..

dinamo4eva
dinamo4eva  •  13 Aprilie 2019, 20:50

mai degraba il vad pe Razvan

Vezi toate comentariile (4)
Comentează