INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  EUROPA LEAGUE / TURUL 3 PRELIMINAR ANTWERP - PLZEŇ 1-0

Bölöni îi oferă lui Antwerp prima victorie în Europa după 22 de ani: „8-0 ar fi suficient”

Articol de - Publicat vineri, 09 august 2019 15:37

Ladislau Bölöni a câștigat al treilea meci din acest sezon: „Am numărat 11 ocazii. Aș fi vrut al doilea gol cu cehii”.

Orice conferință cu Loți Bölöni e o desfătare. Înaintea partidei, prima în cupele europene după 22 de ani, antrenorul lui Antwerp era jovial.  

„Ce știu despre Plzeň? Are echipă bună și bere bună. Știu asta de mult timp. Pe vremuri, în România, puteam cumpăra o bere din Cehia pe sub mână și era mult mai bună decât a noastră”, s-a amuzat el în fața ziariștilor. Vorbind despre meci, a continuat cu aceeași stare euforică: „Cred că 8-0 ar fi suficient”.  

Pe teren, nu a fost 8-0, dar Antwerp a jucat excelent, exact cum a început sezonul. A treia victorie în șir. După 4-1 cu Eupen și 4-1 cu Beveren în Jupiler League, 1-0 cu Plzeň în Europa League, după golul superb al lui Ivo Rodrigues. Un meci disputat la Bruxelles, pe Stade Roi Baudouin, pentru că arena echipei flamande nu respectă standardul impus de UEFA.  

„După un succes, antrenorul ar trebui să fie mulțumit, dar aș fi vrut al doilea gol cu cehii. Am numărat 11 ocazii. Trebuia să fim și mai buni. Spun asta gândindu-mă și la retur”, a declarat Loți.  

„Acasă, adversarii vor mări ritmul și își vor schimba sistemul pentru un joc mai ofensiv. Nu e diferență între cele două echipe, detaliile vor fi foarte importante”. 

L-a iertat pe Lamkel Zé 

Unul dintre cei mai buni jucători ai lui Antwerp sezonul trecut, camerunezul Didier Lamkel Zé a intrat în conflict cu gruparea flamandă în această vară, cerând mărirea salariului. Refuzat, a întârziat premeditat la reunirea lotului, iar Bölöni l-a pedepsit. L-a trimis la echipa secundă. Acum l-a iertat și nu doar că l-a reprimit la antrenamente. Joi, l-a și folosit din minutul 61. 

Atacantul a fost fluierat, însă Loți se aștepta: „Didier a plătit pentru ce a făcut. Publicul l-a luat la țintă. Totuși, sunt sigur că, dacă va redeveni Didier de anul trecut, toată lumea va fi iar fericită”. 

45 de meciuriare Loți Bölöni în cupele europene; ultimul, 1-0 cu Antwerp în Europa League

VEZI ȘI:

VIDEO Americanii sunt vrăjiți de Mitriță și îl compară cu Guardiola: „Mitrigoal! E absolut fantastic”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
iobag
iobag  •  09 August 2019, 18:30

In timp ce lucescu, sumudica, reghecampf si alti mediocri venerati de toti *** sunt promovati prin presa la noi ca mari antrenori, Boloni isi face treaba prin fotbalul cu adevarat profesionist din vest si si-o face bine. Bravo lui. Romania nu merita un astfel de antrenor

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează