INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANTWERP - LOKEREN 4-2 D.PREL.

Calificare cu emoţii pentru Ladislau Boloni » Antwerp s-a chinuit în Cupă cu Lokeren, echipă din liga secundă

Articol de - Publicat vineri, 27 septembrie 2019 12:13

Ladislau Bölöni a odihnit mai mulţi titulari şi echipa lui s-a impus abia după 120 de minute în șaisprezecimile Cupei Belgiei dintre Antwerp și Lokeren, 4-2 după prelungiri. „Spre deosebire de sezonul trecut, are o formulă tip şi n-ar trebui să mai rotească jucătorii”, scrie presa belgiană.

Bölöni n-a mai părăsit Cupa Belgiei din primul tur, ca anul trecut, dar tot a tremurat pentru calificare. Antwerp a avut nevoie de prelungiri (2-2 în 90 de minute) să treacă de divizionara secundă Lokeren şi mai departe va întâlni campioana Genk, echipa lui Ianis Hagi şi Screciu. 

Meciul de joi seară a dovedit că mutările făcute de Loţi în primul unsprezece au afectat jocul echipei. 

„Ar trebui să înveţe că nu e cazul să mai rotească jucătorii pentru că, spre deosebire de sezonul trecut, are deja o formaţie tip, cu care a învins Anderlecht şi Cercle, şi n-ar exista motive să devieze prea mult de la această formulă”, scrie un editorialist în Gazet van Antwerpen. 

„Bölöni e la fel de încăpăţânat ca mine”

Totuşi, două rezerve, Miyoshi, cu o „dublă”, şi Baby, au semnat trei dintre cele patru goluri ale trupei lui Loţi, prima reuşită aparţinându-i lui Mbokani. A fost şi seara în care Van Damme s-a împăcat cu antrenorul român după despărţirea din vară, când Antwerp nu i-a reînnoit acordul. 

„Trebuie să accept unele alegeri, n-am nicio frustrare şi nicio problemă cu Bölöni. E foarte încăpăţânat, la fel ca mine, dar dincolo de a fi un bun tehnician e şi un om prietenos. Nu puteam să nu merg să îi strâng mâna”, a declarat fundaşul belgian de 35 de ani. 

Citește și:

EXCLUSIV Suporterii CSA Steaua, mințiți din nou! Bixi Mocanu: „Daniel Oprița nu e antrenorul echipei în acte” + Reacția antrenorului

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
kamouniyak
kamouniyak  •  27 Septembrie 2019, 16:08

Deci....gsp...titluri: "Sumudica defileaza in Cupa" ca i-a batut pe aia din liga a 4-a, dar "Boloni abia se califica" ;))))). Hai las-o incolo. ***??

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close