INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PROGRAM

Ce au făcut stranierii în acest weekend » Boloni, victorios în Ligue 1. Ghinion pentru Mutu + Pușcaș și Drăgușin, integraliști la Genoa

Radu Drăgușin/ foto Imago Images
Radu Drăgușin/ foto Imago Images

Articol de - Publicat luni, 27 noiembrie 2023 00:03 / Actualizat luni, 27 noiembrie 2023 00:03

Cele mai importante informații despre meciurile stranierilor din acest weekend sunt în liveblog-ul GSP.

Boloni, victorie în Ligue 1

Metz, echipa antrenată de Ladislau Boloni, a câștigat cu Lorient, scor 3-2, în etapa #13 din Ligue 1. Metz a câștigat cu un gol în minutul 82, înscris de Jallow din penalty.

Nedelcearu, rezervă neutilizată la Palermo

Ionuț Nedelcearu a fost rezervă la Palermo, în meciul cu Ternana, scor 1-1, în etapa #14 din Serie B. Fundașul central nu a mai jucat de două luni, a rămas pe bancă la ultimele 8 meciuri ale lui Palermo.

Răzvan Marin, rezervă neutilizată la Empoli 

Răzvan Marin a fost rezervă neutilizată la Empoli, în meciul cu Sassuolo, scor 3-4, în Serie A. Partida a fost dramatică, Empoli a egalat la 3 în minutul 86, însă Sassuolo a înscris golul victoriei în prelungiri, prin Berardi.

Radu Drăgușin și George Pușcaș au fost integraliști la Genoa

Radu Drăgușin și George Pușcaș au fost intergraliști la Genoa, la înfrângerea cu Frosinone, scor 1-2, în etapa #13 din Serie A.

Adrian Mutu, egalat în prelungiri în Azerbaidjan

Neftchi Baku, formația pregătită de Adrian Mutu, a remizat pe teren propriu cu Araz, scor 1-1. Yuri Matias, fostul fundaș de la CFR Cluj, a deschis scorul în minutul 41, în urma unui corner, 

Araz a egalat în minutul 90+3, prin Orkhan Aliyev. Neftchi Baku e pe locul 6 în clasament, cu numai 19 puncte adunate în 14 meciuri, la 3 distanță de ultima poziție a podiumului, ocupată de Sabail Baku. 

Dan Petrescu, victorie imensă în Coreea de Sud

Jeonbuk, echipa lui Dan Petrescu, a câștigat cu Gwangju, scor 2-0, în penultima etapă din campionatul din Coreea de Sud. Victoria e extrem de importantă pentru tehnicianul român.

Jeonbuk, locul 4, s-a apropiat la un punct de Gwangju, locul 3, și luptă pentru un loc în Liga Campionilor Asiei. Ahn Hyun-Boem a deschis scorul pentru echipa lui Petrescu, în minutul 18. Pasatorul decisiv a fost Song Min-Kyu, cel care a și marcat golul doi al gazdelor, în prelungirile primei reprize.

Jeonbuk e pe locul 4, cu 57 de puncte, la un punct distanță de locul 3 și la 6 puncte de locul 2, ocupat de Pohang.

Andrei Rațiu a greșit în Rayo Vallecano - Barcelona 

Andrei Rațiu a fost introdus în teren în minutul 78 al meciului dintre Rayo Vallecano și Barcelona, 1-1, în runda cu numărul 14 din La Liga. 

Fundașul naționalei a greșit la golul catalanilor. Alejandro Balde l-a depășit pe acesta, a centrat în fața porții, iar Florian Lejeune și-a trimis mingea în proprie poartă. Mai multe detalii, AICI

Marius Șumudică, învins de Olimpiu Moruțan în Turcia

Gaziantep, echipa antrenată de Marius Șumudică, a fost învinsă pe teren propriu de Ankaragucu, scor 0-1, în runda cu numărul 13 din prima ligă turcă. 

La gazde, Florin Niță, Alexandru Maxim și Denis Drăguș au fost titulari. Niță și Drăguș au fost integraliști, în timp ce Maxim a bifat 86 de minute. 

VIRAL! Ce s-a petrecut în spatele băncii lui Șumudică în Gaziantep - Ankaragucu
TURCIA
VIRAL! Ce s-a petrecut în spatele băncii lui Șumudică în Gaziantep - Ankaragucu

La oaspeți, Olimpiu Moruțan a fost titular, a jucat 61 de minute și a dat pasa decisivă la singura reușită a meciului. 

Gaziantep e pe locul 12 în Turcia, cu 15 puncte adunate. Ankaragucu e pe 11, cu un punct în plus în cont. 

Alexandru Cicâldău, victorie în Turcia 

Alexandru Cicâldău a fost titular în tricoul lui Konyaspor în victoria de pe teren propriu cu Kasimpașa, 2-0, în etapa cu numărul 13 din prima ligă turcă. Internaționalul român a bifat 80 de minute în tricoul lui Konyaspor. 

Konyaspor e pe 15 în Turcia, cu 13 puncte adunate, la 3 distanță de primul loc retrogradabil, ocupat de Alanyaspor. 

Dennis Man a ratat un penalty în Parma - Modena 

Dennis Man a fost titular și integralist în tricoul Parmei în remiza de pe teren propriu cu Modena, scor 1-1, în runda cu numărul 14 din Serie B. 

Oaspeții au deschis scorul în minutul 59, prin Edoardo Duca. În minutul 87, Dennis Man a ratat un penalty pentru „cruciați”. Andrea Seculin, portarul de la Modena, a respins șutul internaționalului român. 

Valentin Mihăilă a fost rezervă neutilizată la Parma, formație care e pe 2 în Serie B, cu 30 de puncte, la egalitate cu liderul Venezia

Denis Alibec, integralist în Qatar 

Denis Alibec a fost titular și integralist în tricoul lui Muaither SC în remiza de pe teren propriu cu Al Rayyan, scor 0-0, în etapa cu numărul 9 din prima ligă din Qatar. 

Muaither SC ocupă locul 11 în clasament, penultimul, care duce la baraj, cu numai 5 puncte adunate în 9 runde. 

Adrian Rus, rezervă în Cipru. Vlad Dragomir, integralist 

Vlad Dragomir a fost titular și integralist în victoria clară obținută de Pafos în fața lui Othellos, scor 3-0, în runda cu numărul 12 din prima ligă din Cipru. 

Răzvan Lucescu și PAOK au câștigat categoric în Grecia

PAOK Salonic, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, s-a impus pe teren propriu în fața lui Panserraikos, scor 5-0, în runda cu numărul 12 din prima ligă greacă. 

Trupa din Salonic a deschi scorul în minutul 21, prin Magomed Ozdoev. PAOK a mai înscris o dată până la pauză, prin Thomas Murg

Același Murg a mai înscris și după revenirea de la cabine (71). Chovan și-a dat un autogol și a dus scorul la 4-0, iar Rafa a închis tabela în minutul 80. 

PAOK ocupă locul 3 în clasament, cu 26 de puncte, la numai două puncte de liderul Panathinaikos, care are însă un meci mai puțin disputat. Pe 2 e Olympiacos, cu 27 de puncte. 

Stanciu și Contra, succes în fața lui Tătărușanu în Arabia Saudită

Damac, echipa antrenată de Cosmin Contra, a învins-o pe Abha, formație la care joacă Ciprian Tătărușanu, scor 4-2, în etapa cu numărul 14 din prima ligă din Arabia Saudită. La Damac, Nicolae Stanciu a fost titular și integralist. 

Georges-Kévin N'Koudou a fost cel mai bun jucător al meciului. Vârful lui Damac a înscris de 3 ori și a dat și o pasă de gol. 

Damac e pe 10 în clasament, cu 18 puncte adunate. Abha ocupă locul 15, primul deasupra zonei retrogradabile, cu 13 puncte. 

Citește și:

Reghecampf, Cordea și Dugandzic, implicați în cel mai nebun meci al sezonului » Au marcat de 3 ori în prelungiri, pentru o revenire epică
Arabia Saudită
Reghecampf, Cordea și Dugandzic, implicați în cel mai nebun meci al sezonului » Au marcat de 3 ori în prelungiri, pentru o revenire epică
Cristiano Ronaldo s-a distrat cu echipa lui Burcă și Tănase » Două goluri fabuloase: șut din unghi imposibil + lob de senzație
AL NASSR - AL AKHDOUD
Cristiano Ronaldo s-a distrat cu echipa lui Burcă și Tănase » Două goluri fabuloase: șut din unghi imposibil + lob de senzație

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
nicasdfghjklpoiuytre
nicasdfghjklpoiuytre  •  27 Noiembrie 2023, 11:55

Eanis cate sute de minute a evoluat?

mattteo
mattteo  •  27 Noiembrie 2023, 10:54
Postat de denieru pe 26 Noiembrie 2023, 19:50

Ati uitat de Alexi Pitu, care a dat assist la meciul dintre Paris FC si Bordeaux !

Si de Alex Dobre, Andone, mai multi.

denieru
denieru  •  26 Noiembrie 2023, 19:50

Ati uitat de Alexi Pitu, care a dat assist la meciul dintre Paris FC si Bordeaux !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează