INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LIVEBLOG

UPDATE Ce au făcut stranierii în acest weekend » Rareș Ilie, rezervă neutilizată cu Monaco. Gol Rotariu în Grecia

Dorin Rotariu // foto: Instagram @ rotariudorin
Dorin Rotariu // foto: Instagram @ rotariudorin

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 septembrie 2022 15:25 / Actualizat luni, 05 septembrie 2022 00:33

Cele mai importante informații de la meciurile stranierilor din acest week-end au putut fi urmărite în liveBLOG-ul GSP.ro.

ORA 23:40 - PAOK, egal în derby-ul din Salonic

PAOK, echipa antrenată de Răzvan Lucescu (53 de ani), a remizat alb în derby-ul din Salonic cu Aris, care a contat pentru etapa 3 a campionatului grec.

Aris a ratat un penalty în minutul 53, prin Gray. Meciul s-a încheiat cu două „roșii”, încasate de El Kaddouri pentru PAOK și Dabo pentru Aris.

Ora 21:15 - Rareș Ilie, rezervă neutilizată la Nice

Rareș Ilie (19 ani) a fost „uitat” pe bancă în meciul dintre Nice și Monaco, din etapa 6 a campionatului Franței, scor final 0-1, cu gol Breel Embolo în minutul 69. 

Mijlocașul român n-a jucat nici în precedenta etapă, victoria la limită cu Lille, 2-1.

ORA 18:30 - Dorin Rotariu, gol în Atromitos - Panetolikos

Dorin Rotariu (27 de ani) a fost integralist la Atromitos, pe poziția de atacant central, în meciul cu Panetolikos din etapa 3 a campionatului Greciei, încheiat cu scorul de 1-1. 

Rotariu a înscris în minutul 50, la 1-0 pentru Panetolikos, din pasa lui Kuen, iar în minutul 84 a primit cartonașul galben.

ORA 17:15 - Rus, Marin și Moruțan, titulari în Sudtirol - Pisa

Stoperul Adrian Rus, mijlocașul central Marius Marin și mijlocașul ofensiv Olimpiu Moruțan au fost titulari în meciul de Serie B dintre Sudtirol și Pisa, scor final 2-1.

În vreme ce Moruțan și Marius Marin au fost integraliști, Rus a fost înlocuit în minutul 82, la 2-1 pentru Sudtirol.

Golurile gazdelor au fost înscrise de Rover (minutele 35 și 63). Pentru Pisa a punctat moldoveanul Artur Ioniță.

Pisa este penultima în Serie B, locul 19 din 20, cu doar un punct acumulat în 4 etape.

Programul stranierilor din această seară:

  • Ora 21:30 - Aris - PAOK (Răzvan Lucescu), în Grecia
  • Ora 21:45 - Nice (Rareș Ilie) - Monaco, în campionatul din Franța

Ionuț Radu și Chiricheș, integraliști la Cremonese în meciul cu Sassuolo

Ionuț Radu și Vlad Chiricheș au fost integraliști la Cremonese, în meciul cu Sassuolo , 0-0, din etapa #5 din Serie A. Pentru portarul român a fost primul meci la Cremonese fără gol primit.

Zi excelentă a românilor: Drăguș, gol de 3 puncte!

În etapa #7 din Belgia, Denis Drăguș marcat singurul gol al partidei Standard Liege - Oostende 1-0. În minutul 67, atacantul român a înscris cu o execuție superbă din marginea careului!

Eric Bicfalvi a marcat în Rusia

Dinamo Moscova a învins-o pe Ural, echipa lui Bicfalvi, scor 2-1, în etapa #8 din Rusia. Gazdele conduceau cu 1-0, iar Eric Bicfalvi a egalat chiar înainte de pauză - minutul 44. Fază fixă finalizată de fostul mijlocaș de la FCSB sau Dinamo cu o lovitură de cap trimisă perfect, la colțul lung.

N-a fost suficient pentru Ural, în continuare ultima clasată din Rusia. Denis Makarov le-a adus toate punctele gazdelor cu golul său din minutul 59.

Reghe, succes la scor în Azerbaijan

Neftci s-a impus cu 3-0 contra celor de la Sumqayit în etapa #5 din Azerbaijan. Pentru trupa lui Reghe au punctat Jaber ('19), Mahmudov ('55), din penalty, și Hadzhiyev ('77). După 5 etape, Neftci Baku, echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf, ocupă locul 3 în Azerbaijan, cu 12 puncte acumulate.

Florin Tănase, debut excelent în Emirate!

Florin Tănase a debutat azi la Al-Jazira, în prima etapă din Emirate contra celor de la Dibba. În minutul 11, fostul căpitan de la FCSB a reușit o pasă de gol superbă: o boltă peste toată apărarea adversă care l-a lăsat singur cu portarul pe Mabkhout.

Florin Tănase a fost schimbat în minutul 73. Meciul s-a încheiat cu victoria echipei lui „Tase”, scor 2-0, „dublă” în dreptul lui Mabkhout.

Mihăilă a făcut show în Genoa - Parma 3-3

  • Serie B, etapa #4
  • Radu Drăgușin a fost integralist la Genoa, George Pușcaș a rămas pe bancă
  • Dennis Man (schimbat în minutul 56) și Valentin Mihăilă (integralist) au început din primul minut duelul în tricoul Parmei

Valentin Mihăilă a pasat decisiv la golul egalizator, de 1-1, reușit de Inglese în minutul 21. Și etapa trecută Mihăilă bifase un assist. Acum, Mihăilă a reluat din foarfecă din marginea careului, iar mingea a ajuns la Inglese, care a reluat decisiv cu capul.

Ulterior, fosta extremă de la CS Universitatea Craiova a și marcat ('37): acțiune individuală pe contraatac + șut de la distanță deviat chiar de Radu Drăgușin!

Mihăilă a încheiat seara cu încă un assist, din corner, pentru Nahuel Estevez, care a stabilit scorul final în minutul 89.

Boloca și Nedelcearu, integraliști în Serie B

Mijlocașul Daniel Boloca (23 de ani) a fost integralist în meciul dintre Frosinone și Como din etapa 4 a noului sezon de Serie B, scor final 2-0.

Stoperul Ionuț Nedelcearu (26 de ani) a jucat toate minutele din partida Reggina - Palermo, scor 3-0. 

Românul de la Reggina, Eduard Duțu, a fost rezervă neutilizată. 

Mircea Lucescu, învins din nou în Ucraina

Dinamo Kiev, echipa antrenată de Mircea Lucescu (77 de ani), a fost învinsă de Zorya în etapa 3 a campionatului din Ucraina.

Zorya a condus la pauza meciului disputat la Kiev, 2-0, Dinamo a redus din diferență în minutul 49 prin Vanat, dar fosta adversară a Craiovei din Conference League a mai punctat o dată în minutul 70, prin Brazhko, astfel că reușita lui Buyalskyy din minutul 83 nu a mai contat.

Dinamo Kiev a început sezonul cu două înfrângeri, 0-3 cu Dnipro-1, 2-3 cu Zorya.

Valentin Gheorghe, titular la încă un eșec în Turcia

Valentin Gheorghe a fost titular în etapa #5 din Turcia. Echipa lui, Umraniyespor, a pierdut vineri seara pe teren propriu contra celor de la Trabzonspor, scor 0-1. Fostul jucător de la FCSB a fost înlocuit în minutul 78. Umraniyespor e la retrogradare, locul 17, un singur punct acumulat în 5 partide.

Anderlecht, transfer cu nume înaintea disputelor cu FCSB » Prezentare de zile mari: „E acasă!”
TRANSFER
Anderlecht, transfer cu nume înaintea disputelor cu FCSB » Prezentare de zile mari: „E acasă!”
Capitolul la care Dennis Man e cel mai bun din Serie B » Ce au remarcat italienii
PARMA
Capitolul la care Dennis Man e cel mai bun din Serie B » Ce au remarcat italienii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
observator_federal
observator_federal  •  04 Septembrie 2022, 22:05

Titularul Moruțan a fost cel mai slab de pe teren, a primit nota 4,5 și - dacă traducerea e corectă - ”Are talent de arătat, dar în Serie B este nevoie să arate mai puțin rafinament și mai multe lucruri concrete. Naivitatea sa a dus la penalty-ul cu care au pierdut meciul". DAR EDI IORDĂNESCU L-A SELECȚIONAT ÎN LOTUL LĂRGIT PE MORUȚAN, ȘI NU PE MITRIȚĂ SAU MAXIM... Bravo...

dobrin
dobrin  •  04 Septembrie 2022, 21:38

Rares Ilie se pare ca si-a gasit locul in echipa la Nice.

popescu.dzn
popescu.dzn  •  04 Septembrie 2022, 18:33
Postat de maradona79 pe 03 Septembrie 2022, 23:18

"Dinamo Kiev a învins-o pe Ural, echipa lui Bicfalvi, scor 2-1, în etapa #8 din Rusia" Jurnalistii lui peste prajit, cu doctorat in fecesebe, de cand evolueaza DK in campionatul Rusiei?

Cum bai sa dai bani sa îți retrogradezi echipa? Doar prostul dinamovist putea sa facă așa ceva?

Vezi toate comentariile (25)
Comentează