INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  JUVENTUS - AC MILAN

Italienii anunță că Tătărușanu ar putea fi titular diseară, în Juventus - Milan

Tătărușanu ar putea apăra în Juventus – AC Milan // FOTO: Imago
Tătărușanu ar putea apăra în Juventus – AC Milan // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 septembrie 2021 13:48 / Actualizat duminica, 19 septembrie 2021 15:18

Juventus și AC Milan se întâlnesc în această seară, de la 21:45, în derby-ul rundei a 4-a din Serie A, iar Ciprian Tătărușanu ar putea fi titular în poarta „diavolilor”.

Cu câteva ore înainte de meci, Stefano Pioli, antrenorul lui AC Milan a primit o veste proastă: portarul Mike Maignan s-a accidentat și este incert pentru meciul de diseară.

Tătărușanu ar putea apăra în Juventus – AC Milan

Gazzetta dello Sport anunță că francezul de 26 de ani, venit în această vară de la Lille, are probleme medicale, acuzând dureri la mână și ar putea să nu fie apt pentru derby-ul cu Juve.

Astfel, italienii notează că Ciprian Tătăturașnu a fost anunțat că ar putea fi titular, dacă Maignan nu va fi recuperat în timp util, și ar putea juca primul meci din acest sezon.

Potrivit italienilor, Maignan, titular indiscutabil în poarta lui AC Milan, are dureri la mână după meciul cu Liverpool și chiar a fost la un pas să fie înlocuit în timpul partidei de miercuri, din Liga Campionilor.

Cu toate că este incert, Maignan este pe lista jucătorilor convocați de Pioli, iar antrenorul lui Milan va aștepta până în ultimul moment pentru a vedea dacă se va baza pe el sau va merge pe mână lui Tătărușanu.

„Tătă” a ajuns la Milan în septembrie 2020, de la Lyon, iar în sezonul trecut a apărat de 5 ori: o dată în Serie A, de două ori în Europa League și de două ori în Cupa Italiei.

Înaintea meciului direct, AC Milan este pe locul 3, cu 9 puncte, iar în cazul unei victorii va urca pe primul loc, peste rivala Inter. De partea cealaltă, Juventus are un start foarte slab: are un punct și este pe 16.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Îngrijorare pentru Pele! Ce se întâmplă cu legendarul fotbalist brazilian

PSG atacă L'Equipe în cazul Messi: „Nu putem accepta așa ceva pe prima pagină!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează