INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FRANȚA

Ciprian Tătărușanu, răspuns neașteptat la întrebarea: "Ce competiție are un ritm mai bun: Liga 1, Ligue 1 sau Serie A?"

FOTO: FC Nantes
FOTO: FC Nantes

Articol de GSP - Publicat joi, 25 octombrie 2018 20:44

Ciprian Tătărușanu (32 de ani) a oferit un interviu pentru site-ul oficial al celor de la FC Nantes. Portarul naționalei a vorbit despre obiectivele pe care le are la națională și la echipa de club. 

"Sper ca România să reușească să se califice la Euro 2020. Vreau să participăm pentru a doua oară la rând, după ediția din 2016. Atunci am făcut o figură frumoasă, chiar aici, în Franța. 

Cu FC Nantes vreau să termin cât de sus e posibil. Am avut un început slab de sezon, dar muncim enorm la fiecare antrenament. Sper să legăm câteva victorii și să ajungem în jumătatea superioară a clasamentului", a declarat Tătărușanu.

Tătărușanu a vorbit și despre diferențele dintre Liga 1, Serie A și Ligue 1.

"Ritmul din Ligue 1 este unul superior celui din Italia și România. Toate echipele joacă pe contre, se deschid, jocul e mult mai fizic. În Serie A jocul e tacticizat la extrem, echipele au alte pretenții, superioare. Și competiția internă din România are propriul stil.

Pentru fani e mult mai atractivă prima ligă din Franța, dar pentru portari e mult mai greu. Avem mult de muncă. Adversarii ajung extrem de des în careul tău. Trebuie să fii mereu vigilent", a precizat Tătă. 

Vezi și: VIDEO Mutu și Reghecampf l-au întâmpinat pe starul din UFC care l-a învins pe McGregor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
portardelegenda
portardelegenda  •  26 Octombrie 2018, 15:50

In legătură cu Tatarusanu sunt de acord dar in ceeace îl privește pe Radu ești influențat de incompetenta comentatorilor și jurnaliștilor. Daca te-ai pricepe ți-ai fi dat seama că aceștia bat câmpii și habar nu au ce vorbesc . Drept dovadă Radu vă fi din nou titular etapa viitoare. Pai daca gafa cu spui cine naiba crezi că-l mai baga in poarta că doar antrenorul ăla nu-i frate cu tacsu

102031457272119
Radu Fifea  •  26 Octombrie 2018, 06:27
Postat de conasu_boeru pe 25 Octombrie 2018, 23:46

Poate ...”figuraaiadepăcălici” care a făcut-o el cu Franța....Cred că peste un an , Radu, portarul de la tineret trebuie să fie titular la echipa mare ! Pantilimon e o mare gloabă, Niță s-a pierdut pe drum iar Tătărușanu e fricos, e de linia porții , nu știe să iasă pe centrare , așa am luat multe goluri !

Te uiti la fotbal si nu intelegi nimic. Tatarusanu este de departe cel mai bun portar pe care-l avem de la revolutie incoace. Si in Italia, si acum in Franta e titular de drept si a avut evolutii f.f. bune, fiind considerat unul dintre cei mai buni portari. Voar mai trece 5-6 ani, adica dupa ce Tata va termina cu fotbalul pana ca altcineva sa-i ia locul. Radu este un portar de perspectiva si atat. In ultimele meciuri a gafat in fiecare partida.

vlad.dracul.
vlad.dracul.  •  26 Octombrie 2018, 05:18

Unde dracu' am făcut o figură frumoasă când ne-au bătut albanezii...?! E cea mai mare ruşine a României de la vreun turneu final, înfrângere mai ruşinoasă decât aia cu Cuba din '38, măcar atunci am făcut egal în primul meci.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close