INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

Comunicat Cesena: ”Mutu nu a fost pedepsit. S-a întors în Italia joi seara”

Prezența lui Mutu la ”națională” s-a terminat cu un nou scandal
Prezența lui Mutu la ”națională” s-a terminat cu un nou scandal

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 martie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 04 martie 2012 11:40

Cesena a ţinut să lămurească motivele pentru care Adrian Mutu nu a fost convocat pentru partida din deplasare cu Fiorentina. Clarificările s-au făcut într-un comunicat publicat pe site-ul oficial al clubului italian.

Iată explicaţiile: ”A fost doar o alegere tehnică, nicidecum o sancţiune disciplinară, aşa cum s-a insinuat în mass-media. Mutu s-a întors în Italia joi seara, potrivit programului iniţial al Federaţiei române de fotbal. Clubul era la curent cu această situaţie, aşa cum era la curent şi cu revenirea seara a lui Pudil, chiar dacă se rezervaseră două bilete pentru dimineaţa de joi pentru cazul în care cei doi internaţionali ar fi reuşit să-şi devanseze întoarcerea”.

Neconvocarea lui Mutu pentru duelul contra fostei sale echipe a produs controverse. Antrenorul Beretta a suţinut să precizeze că ”am decis astfel pentru că nu l-am simţit pe Adrian în formă”, iar presa italiană a pretins că atacantul român a fost pedepsit fie ”pentru că a jucat în amicalul cu Uruguay mai mult decît fusese înţelegerea”, fie ”deoarece s-a întors în Italia vineri, cu o zi mai tîrziu decît trebuia”.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
alexhaiducu
alexhaiducu  •  04 Martie 2012, 12:28

mutu:vedeta drogata!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează