INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DANEMARCA

Costel Gâlcă s-a calificat dramatic în optimile Cupei Danemarcei! A fost condus de o formație de liga a 3-a până în minutul 90+5

Vejle, formația antrenată de Costel Gâlcă (48 de ani), s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Danemarcei, după victoria obținută la penalty-uri în fața lui Brabrand
Vejle, formația antrenată de Costel Gâlcă (48 de ani), s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Danemarcei, după victoria obținută la penalty-uri în fața lui Brabrand

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 noiembrie 2020 22:17 / Actualizat miercuri, 11 noiembrie 2020 23:31

Vejle, formația antrenată de Costel Gâlcă (48 de ani), s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Danemarcei, după victoria obținută la penalty-uri în fața lui Brabrand (2-2 în timpul regulamentar, 4-2 la loviturile de departajare). 

Costel Gâlcă a efectuat multe schimbări față de formula standard din campionat și a fost la un pas de o eliminare rușinoasă. Brabrand, adversara de astăzi, ocupă doar locul 9 în grupa 1 din al treilea eșalon al fotbalului danez.  

Costel Gâlcă s-a calificat dramatic în optimile Cupei

Formația lui Gâlcă a deschis scorul în minutul 28 prin atacantul francez Kevin Yamga. Gazdele au egalat în minutul 42, prin Sojberg Horup. Nu a fost ultimul eveniment notabil al prime reprize. Allan Goncalves Sousa, brazilianul de la mijlocul lui Vejle, a văzut două cartonașe galbene în prelungiri și a fost eliminat.

Brabrand a profitat de omul în plus și a trecut în avantaj. Autorul reușitei din minutul 81 a fost același Sojberg Horup. Nesperata egalare a evenit în al 5-lea minut de prelungire, prin Matthew Briggs, fundaș de 29 de ani din Guyana. La penalty-uri, jucătorii prim-divizionarei au fost mai siguri, au transformat tot, în timp ce doi adversari au ratat. 

Costel Gâlcă, pe loc de play-off în Danemarca 

Nou-promovata Vejle ocupă locul 5 în Danemarca după primele 8 etape, cu 14 puncte acumulate. Liderul Sonderjyske are un avans de doar 3 lungimi. La finalul sezonului regulat, primele 6 echipe merg în play-off.

Citește și alte știri din fotbalul european:

Un fost jucător îi face o caracterizare senzațională lui Lucescu: „E atât de persuasiv încât dacă ar vorbi cu un politician l-ar convinge să-și schimbe partidul"

Nordicii și-au anulat ultimul meci înaintea venirii la București din cauza unui jucător infectat cu coronavirus!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
 •  12 Noiembrie 2020, 07:07

Rețea socia1ă pentru *** care reunește oamenii care doresc să facă ssexx *** - www︎.︎biggturn︆.︆com

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează