INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  JEONBUK

Dan Petrescu a pierdut din nou și e pe ultimul loc » Prima reacție: „Rușinos, suntem singura echipă fără victorie”

Dan Petrescu/ Foto: Imago
Dan Petrescu/ Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 03 aprilie 2024 15:48 / Actualizat miercuri, 03 aprilie 2024 16:59

Jeonbuk, echipa antrenată de Dan Petrescu, a pierdut cu Jeju, scor 0-2, în etapa #5 din campionatul Coreei de Sud.

Astfel, echipa lui Dan Petrescu a ajuns la 8 meciuri consecutive fără victorie. Ultimul succes al lui Jeonbuk datează din 14 februarie, de la 2-0 cu Pohang, în turul optimilor Champions League Asia.

Mandorlini va fi doar consultant! SURPRIZĂ: cine e până la urmă ALESUL lui Nelu Varga pentru banca tehnică a lui CFR Cluj
CFR CLUJ
Mandorlini va fi doar consultant! SURPRIZĂ: cine e până la urmă ALESUL lui Nelu Varga pentru banca tehnică a lui CFR Cluj

Dan Petrescu, 8 meciuri la rând fără victorie la Jeonbuk

Cu Jeju, Dan Petrescu a luat o decizie radicală în minutul 35, când echipa lui era condusă cu 0-1, după golul lui Yeo Hong-Gyu. Antrenorul român a făcut două schimbări în încercarea de a redresa echipa, dar fără succes. Jeonbuk a rămas în 10 în minutul 78, când Kim Jin-Su a primit cartonașul roșu.

În prelungiri, Jin Seong-Uk i-a dat lovitura de grație lui Petrescu și i-a provocat o nouă înfrângere. Jeonbuk a pierdut 3 din ultimele 4 meciuri, a fost eliminată din sferturile Champions League Asia și e pe ultimul loc în campionat, postul lui Petrescu fiind serios în pericol.

Dan Petrescu: „Rușinos, suntem singura echipă fără victorie”

„Singura echipă fără victorie, rușinos. Îmi pare foarte rău pentru fanii care au făcut un drum lung pentru a ne susține. Este un rezultat dezamăgitor. Poate că nu am jucat cel mai bine în prima repriză, dar ne-am creat trei sau patru ocazii. Jeju, în schimb, a transformat singura ocazie.

Ne-am creat mai multe ocazii în repriza a doua, dar a fost dificil să jucăm în 10 oameni. Am ratat prea multe ocazii. Nu este vorba doar de meciul de astăzi. Îmi pare rău pentru jucătorii care au jucat și pentru fanii care au călătorit mult. Este un moment dificil și amar”, a declarat Dan Petrescu, potrivit chosun.com.

Dan Petrescu, contestat de fanii lui Jeonbuk

Fanii lui Jeonbuk s-au săturat și i-au cerut demisia lui Dan Petrescu. „Demiteți antrenorul și înlocuiți jumătate de echipă cu jucători de la tineret. Dacă tot avem un sezon slab, măcar să folosim jucători tineri.

Scăpați și de Di Matteo (directorul sportiv). El l-a adus pe Petrescu, pentru că sunt prieteni”, este mesajul apărut pe pagina Jeonbuk Fan.

Dan Petrescu e dorit de fanii lui CFR Cluj

CFR Cluj, fosta echipă a lui Dan Petrescu, a fost umilită în sferturile Cupei României de Corvinul Hunedoara, scor 0-4. Adrian Mutu, antrenorul ardelenilor, a anunțat că și-a depus demisia, iar Andrea Mandorlini e în drum spre Gruia pentru a prelua echipa.

Însă fanii de la CFR Cluj au un alt preferat. Pe Dan Petrescu, antrenorul cu 4 titluri câștigate cu CFR Cluj. El a părăsit Ardealul în vară, când a plecat la Jeonbuk.

Suporterii de la CFR Cluj și-au exprimat public dorința de a-l vedea din nou pe Dan Petrescu pe banca echipei lor, nostalgici după rezultatele obținute de componentul „Generației de Aur” la timona echipei lor preferate.

„Petrescu, iartă-ne!”, a scris un fan. Un altul a transmis că „singurul care poate resuscita CFR e Petrescu”.

Citește și:

Aducerea lui Andrea Mandorlini, o decizie ciudată » Bilanțul italianului la CFR Cluj + Varga abia aștepta să scape de el în iarnă
CFR CLUJ
Aducerea lui Andrea Mandorlini, o decizie ciudată » Bilanțul italianului la CFR Cluj + Varga abia aștepta să scape de el în iarnă
CFR Cluj a rămas fără antrenor! Adrian Mutu: „Mi-am dat demisia”
CFR CLUJ
CFR Cluj a rămas fără antrenor! Adrian Mutu: „Mi-am dat demisia”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
freddy
freddy  •  03 Aprilie 2024, 18:52

Și dacă se intoarce la CFR, au trecut vremurile când totul era în favoarea lor. S a terminat cu grupul de la Cluj, exista VAR. Vine degeaba.

tororosso
tororosso  •  03 Aprilie 2024, 17:57

Păi DA ! ... în Coreea de Sud nu are umbrele ca la CFR prin Dâncu Srl. + basculanta cu penaltiuri acordate în fanfară . Acuma se poate observa servilismul acordat în a obține 5 titluri de campioană . SERVUS !

talpaiadului
talpaiadului  •  03 Aprilie 2024, 16:45

Dan Petrescu este antrenorul ideal pentru situatia in care se afla CFR Cluj, iar CFR se afla intr-o situatie ideala pentru ca Dan Petrescu sa straluceasca. "Bursucul" este un specialist al performantelor obtinute in conditii de restriste financiara, el preferand oricum fotbalistii ieftini, muncitori si disciplinati in defavoarea celor scumpi, talentati si boemi. Varga ar putea salva CFR-ul din punct de vedere financiar si, in acelasi timp, obtine si niste performante notabile, daca l-ar aduce pe Dan Petrescu si i-ar da libertate in a curata echipa de vedete si aduce in locul lor fotbalisti de genul celor pe care i-a avut Unirea Urziceni atunci cand a castigat campionatul si a ajuns la un pas de primavara Champions League.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează