INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RUSIA

Dan Petrescu s-a despărţit oficial de Dinamo Moscova! UPDATE Prima declaraţie a "Bursucului"

Articol de GSP - Publicat marti, 08 aprilie 2014 00:00 / Actualizat marti, 08 aprilie 2014 14:15

UPDATE Dan Petrescu a oferit o primă declaraţie după despărţirea de Dinamo Moscova:

"Le muţumescu tuturor din club, dar şi fanilor pentru suportul acordat. A fost o plăcere să lucrez  la un club puternic precum Dinamo. Am pus munca mea aici pe primul plan, dar cei din conducere au considerat că e nevoie de o schimbare. Ne-am despărţit prieteni. Îi urez succes noului antrenor".

----------------

Dan Petrescu s-a despărţit azi oficial de Dinamo Moscova!

Site-ul oficial al grupării ruse a anunţat că antrenorul român şi-a reziliat contractul de comun acord cu clubul, în urma unei întîlniri cu şefii.

"I-am mulţumit lui Petrescu pentru munca lui şi-i urăm succes în carieră. Anul trecut a scos echipa dintr-o situaţie dificilă şi a dus-o la un anumit nivel, dar în ultima vreme am progresat foarte puţin şi avem nevoie să mergem înainte", a declarat directorul sportiv al celor de la Dinamo.

Antrenor interimar rămîne Nikolai Kovardaev şi oficialii ruşilor negociază cu Stanislav Cherchesovim, de la Amkar Perm.

Potrivit presei ruse, Dan Petrescu urmează să primească 2 milioane de euro drept compensaţii pentru ruperea contractului cu Dinamo.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (113)
sek.91
sek.91  •  09 Aprilie 2014, 07:52

Ovidiule , scoate sampania !

plischi
plischi  •  09 Aprilie 2014, 06:54

...si piturca ce parere are?

kraus
kraus  •  09 Aprilie 2014, 01:59

E disponibil pentru Naţională!

Vezi toate comentariile (113)
Comentează