INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  EMIRATELE ARABE UNITE

EXCLUSIV Daniel Isăilă s-a înțeles cu noua echipă » Se va duela cu Laurențiu Reghecampf

Daniel Isăilă. foto: Guliver/Getty Images
Daniel Isăilă. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 25 mai 2020 22:11

Daniel Isăilă (47 de ani), fostul selecționer al naționalei U21, a semnat cu Baniyas Club, locul 9 în campionatul Emiratelor Arabe Unite. 

Conform informațiilor obținute de GSP.ro, Isăilă și staff-ul său vor avea un contract extrem de atractiv din punct de vedere financiar: aceștia vor fi recompensați la Baniyas Club cu aproximativ un milion de dolari pe sezon. 

Tehnicianul român era liber de contract după ruptura de Al Hazem, formația saudită de care s-a despărțit la finalul lunii ianuarie. 

Daniel Isăilă se va duela cu Laurențiu Reghecampf

În campionatul Emiratelor Arabe Unite, unde Baniyas Club se află pe locul 9 din 14 echipe, noua formație a lui Daniel Isăilă se va duela cu Al-Wasl, echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf, care e pe poziția a opta. 

Daniel Isăilă a antrenat de-a lungul carierei la FC Săcele, FC Brașov, Sportul Studențesc, ASA Târgu Mureș, Astra Giurgiu, România U21 și Al-Hazem. În plus, acesta a fost unul dintre secunzii lui Anghel Iordănescu la prima reprezentativă.

VIDEO. Oficialii FRF le-ar fi sugerat lui Daniel Isăilă și Nae Constantin ce jucători să convoace la naționala U21

Citește și alte știri de actualitate: 

Dezvăluiri incendiare din interiorul naționalei: „Îmi dădeau mesaje să nu-l convoc pe Ianis Hagi! Am avut o presiune fantastică”

Lazio și Ștefan Radu domină Europa la un capitol important » Statisticile publicate de spanioli

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează