INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Reverență pentru Ștefan Radu din partea suporterilor lui Dinamo: „Într-o zi te vei întoarce acasă, unde toți te iubim”

Ștefan Radu, Lazio // foto: Guliver/gettyimages
Ștefan Radu, Lazio // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 aprilie 2021 11:26 / Actualizat duminica, 04 aprilie 2021 11:42

DDB Italia a publicat un mesaj emoționant pentru Ștefan Radu (34 de ani), după ce fundașul român a devenit fotbalistul cu cele mai multe meciuri jucate pentru Lazio.

Sâmbătă, 3 aprilie, Ștefan Radu a jucat cea de-a 402-a partidă în tricoul lui Lazio. L-a depășit pe Giuseppe Favalli în topul jucătorilor cu cele mai multe prezențe în tricoul biancocelest. 

Cu această ocazie, fanii lui Dinamo din Italia au scris un mesaj emoționant pentru Radu, jucător care a fost crescut de Academia lui Dinamo și în schimbul căruia „câinii roșii” au primit 4,75 de milioane de euro în 2008 de la clubul italian.

Mesajul DDB Italia pentru Ștefan Radu

Din Ștefan cel Mare la ...ȘTEFAN CEL MARE 

Este cel mai valoros jucător crescut de Dinamo, aflat încă în activitate. Este membru DDB Italia și începând de astăzi este jucătorul cu cele mai multe prezențe în tricoul bianco-celeste, din întreaga istorie de 121 de ani a lui Lazio Roma! Astăzi, în victoria în fața Speziei, Ștefan Radu a bifat a 402-a prezență în echipa din capitala Italiei și a Imperiului Roman, depășindu-l pe legendarul Giuseppe Favalli. 

SUNTEM MÂNDRI DE TINE, FANE! Când l-am întrebat despre decizia de a se alătura proiectului Socios www.programddb.ro, mi-a raspuns scurt, dar foarte cuprinzător: "Pentru că SUNT CÂINE PÂNĂ LA MOARTE!" RESPECTUL NOSTRU, CĂPITANE! 

Într-o zi l-am întâlnit pe Ștefan la coadă la bilete la un film. Era pe-atunci copilul care juca în apărarea lui Dinamo. Fiica mea de 13 ani s-a apropiat de el și i-a cerut un autograf. A rămas surprins și a întrebat cu modestie "Cum de mă cunoști?" Apoi și-a lăsat pe biletul de cinema semnătura, alături de numărul 26. I-am spus fiicei să-l păstreze bine pentru că puștiul ăsta va ajunge mare fotbalist. 

Câinii au crezut mereu în tine, Ștefane! Într-o zi te vei întoarce acasă, unde toți te iubim și suntem mândri de tine. ÎN VIAȚA ASTA MAI AVEM CEVA DE FĂCUT!
- Facebook @ DDB Italia

VIDEO. Dezvăluire incredibilă făcută de Borcea: „Hai să vă spun eu cum l-am vândut pe Ștefan Radu! Giovanni a cerut un fax de 5 milioane de la AS Roma”

Citește mai multe știri despre stranieri:

Danny Welbeck, reverență în fața lui Florin Andone: „Este un animal. Unul la un milion”

Ce a declarat Roberto D'Aversa după primul gol al lui Dennis Man la Parma: „Ăsta este regretul”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
ripensistu
ripensistu  •  04 Aprilie 2021, 15:34

S-ar face de rusine daca s-ar intoarce la echipa militiei.

kensan.gmm
kensan.gmm  •  04 Aprilie 2021, 13:47

Nu am respect pentru ca a refuzat sa isi reprezinte tara, un tradator de neam. Ptr mine acest jucator nu exista.

kyil
kyil  •  04 Aprilie 2021, 12:43

Asta-i roman? Acu pe bune. Cum poti fi mandru de un jucator care a refuzat nationala pentru un club de pluton in Italia? Ce mari performante a reusit Lazio cu el in teren? Campionate 0. Cupe europeene 0. In UCL u au trecut de sferturi. A luat bataie si de la fc fcsb. Pana si Atalanta are performante europeene mao mari. Sa ramana in Italia. Eu le as retrage astora care refuza nationala si cetatenia r9mana.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează