INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AS MONACO

De ce renunţă Monaco la Daniel Niculae? "E un jucător de Ligue 1, nu de eşalon secund" :D

Daniel Niculae ar putea ajunge la Nancy
Daniel Niculae ar putea ajunge la Nancy

Articol de GSP - Publicat luni, 29 august 2011 00:00 / Actualizat luni, 29 august 2011 20:40

Tehnicianul echipei AS Monaco, Laurent Banide, a declarat că nu s-ar opune plecării atacantului Daniel Niculae la altă echipe.

Acesta nu este nemulţumit de atacantul român, precizând că Niculae are mai degrabă caracteristicile unui jucător de primă ligă, nu de eşalon secund, informează France Football.

"El a avut probleme de adaptare la AS Monaco, dar este un fotbalist foarte bun şi un mare profesionist. Consider că are mai degrabă profilul unui jucător de primă ligă, nu de eşalon secund, şi nu m-aş opune unei eventuale plecări a sa", a spus Banide.

Cotidianul L'Equipe a notat, duminică, că Daniel Niculae va fi împrumutat de AS Monaco grupării AS Nancy.

Sursă: Mediafax

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
spinname
spinname  •  30 August 2011, 00:08
Postat de rapidist100la100 pe 29 August 2011, 22:43

cum mm sa scap de reclamele astea imputite ca nici nu pot citi un articol calumea.......in mm de gsp

Cauta pe google

ronaldo666
ronaldo666  •  29 August 2011, 23:35

are dreptate antrenoru;)

demolator74
demolator74  •  29 August 2011, 23:26

://marketglory.com/register/demolator74 ://marketglory.com/register/demolator74 ://marketglory.com/register/demolator74 ://marketglory.com/register/demolator74 A inceput un nou joc de strategie economica...in care moneda virtuala v-a putea fi transformata in bani adevarati... Inscrierea este gratuita si o puteti face la adresa de mai sus... Pentru cei din afara tarii jocul v-a incepe abia peste cateva zile dar inscrierile sunt deschise...Bafta, distractie si de ce nu spor la bani..:)

Vezi toate comentariile (10)
Comentează