INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PALERMO

Dorin Goian, în echipa celor mai slabi jucători din etapa a 32-a din Serie A

Articol de GSP - Publicat marti, 06 aprilie 2010 00:00

Fundaşul român Dorin Goian, care a evoluat pe toată durata meciului pierdut în deplasare, de Palermo la Catania (scor 0-2), a fost inclus, de site-ul goal.com, în echipa celor mai slabi jucători din etapa a XXXII-a a campionatul italian.

"Eroarea fundaşului român i-a făcut cadou lui Maxi Lopez primul gol în derbiul sicilian, iar încrederea i-a lipsit pe tot parcursul partidei", notează sursa italiană.

Golurile echipei din Catania la meciul de sâmbătă au fost marcate de Maxi Lopez, în minutele 14 şi 32. Goian a greşit grav la primul gol al gazdelor, după ce atacantul Maxi Lopez l-a deposedat pe fundaşul român la 30 de metri de poarta oaspeţilor şi a marcat.

Echipa celor mai slabi jucători din runda trecută din Serie A,
în opinia site-ului citat, este formată din următorii jucători: Federico Marchetti (Cagliari) - Santiago Morero (Chievo), Nicola Legrottaglie (Juventus), Dorin Goian (Palermo), Salvatore Lanna (Bologna) - Reginaldo (Siena), Andrea Pirlo (Milan), Fabio Liverani (Palermo), Francesco Modesto (Bologna) - Amauri (Juventus), Raffaele Palladino (Genoa).

Mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  06 Aprilie 2010, 16:23

Goiene tataa.. poate te uiti si tu p-aci.. Am vazut ,.. nu numai ca-ti pare rau ca ai plecat din campionatul intern ci mai mult .. hulesti campionatul in care ai invatat fotbal. Ar trebui, insa, in primul rand sa vezi .. daca tu meriti locul in echipa italiana. Mai mereu esti ori in afara echipei ori in echipa deziluziilor. Daca nu ajungea pe la Steaua nici ca pupai vreun contract pe-afara.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează