INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DECLARAŢII

După ce a fost demis de la Zenit, Lucescu a fost atacat de Chirilă: "Mi-a băgat multe cuțite în spate! E mai puternic decât generalul Coldea și a numit antrenori"

Articol de GSP - Publicat luni, 29 mai 2017 11:06

După ce a fost demis de la Zenit Sankt Petersburg, Mircea Lucescu a fost atacat dur de Ionuț Chirilă, unul dintre apropiații săi.

Chirilă a fost dezamăgit de atitudinea pe care Lucescu a avut-o față de el, de-a lungul anilor, și l-a acuzat pe "Il Luce" că a numit antrenori în Liga 1.

"Eu l-am idolatrizat pe Lucescu, dar mi-a dat prea multe cuțite în spate. El are un rol în căderea fotbalului românesc. A influențat de multe ori numirea unor antrenori submediocri la echipe galonate, în puncte cheie.

Eu îi doresc succes, dar spun asta cu o durere imensă. În fotbalul românesc, Lucescu este mai puternic decât generalul Coldea", a spus Chirilă la TV Sport ro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  29 Mai 2017, 22:37

Măi Chirilă, de aia esti tu tufă între antrenorii romani ? Ce ai făcut tu ca antrenor în Romania ?! Tot timpul te lauzi cu generația de copii de la Dinamo de acum 25 de ani și îți arogi toate meritele deși acolo au fost și alții care s-au implicat ! De atunci ...ce ai făcut ?! Fă o listă și apoi vezi ce a făcut Mircea Lucescu ca antrenor și pe unde a antrenat !

gigelos
gigelos  •  29 Mai 2017, 21:18

Trist , pur si simplu trist . L-a pus antrenori cu copii la Dinamo , cand nimic nu-l recomanda si Dinamo avea antrenori nu jucarie , l-a mai impins pe colo, dincolo ..l-a dus cu trenul de placere la Sinaia , dar daca nu stie , nu poate , nu vrea .. ce sa-i faci . Oricum trist , cat de jos a ajuns baiatul asta

696253093853906
Ghita Florin  •  29 Mai 2017, 20:01

Un ,,nimic''cu tupeu,un zero barat

Vezi toate comentariile (30)
Comentează