INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ARABIA SAUDITĂ

Încă un antrenor român în Arabia Saudită: „Mă simt ca acasă aici!”

Eusebiu Tudor, în dreapta imaginii
Eusebiu Tudor, în dreapta imaginii

Articol de - Publicat luni, 14 martie 2022 18:16 / Actualizat luni, 14 martie 2022 18:23

Eusebiu Tudor (47 de ani), fostul antrenor secund al lui Mihai Teja la FC Voluntari și Gaz Metan Mediaș, și-a găsit un nou angajament. Tehnicianul a revenit în Arabia Saudită și a semnat un contract cu Al-Shoulla. 

Eusebiu Tudor va fi însoțit la echipa din eșalonul secund al Arabiei Saudită de Ștefan Odoroabă, ultima oară la CS Tunari, în Liga 3 din România. 

Contra i-a bulversat pe arabi: și-a luat la șuturi jucătorul de bucurie, după victoria care l-a apropiat de titlu
ARABIA SAUDITĂ
Contra i-a bulversat pe arabi: și-a luat la șuturi jucătorul de bucurie, după victoria care l-a apropiat de titlu

Competiția saudită este în plină derulare. Cu 11 etape rămase de disputat, Al-Shoulla ocupă poziția a 14-a. Are 33 de puncte, 3 deasupra locurilor retrogradabile.

Eusebiu Tudor, antrenor în Arabia Saudită

„Suntem ca acasă aici, unde am mai fost în anul 2015. Sper să facem treabă bună deși am luat echipa în plin campionat”, a declarat Odoroabă, după semnarea angajamentului cu echipa din Arabia Saudită.

Al-Shoulla este un club înființat în anul 1963, fără vreo performanță notabilă în palmares. Eusebiu Tudor a mai antrenat echipa în sezonul 2014/2015.

VIDEO Mihai Teja explică de ce nu a vrut să fie secundul lui Edi Iordănescu la națională: „Nu îmi place să mă duc acolo unde nu sunt dorit 100%”

Citește și alte știri din fotbalul mondial:

Anunțul momentului în presa din Spania: Mbappe ar fi semnat deja cu Real Madrid

Barcelona, în luptă cu Liverpool pentru un internațional brazilian » Catalanii l-ar fi contactat deja pe Deco, agentul jucătorului

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează