INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FC ROMÂNIA

EXCLUSIV Cu ce se mai ocupă Claudiu Răducanu la 40 de ani: "Aici muncea și în construcții. Țin legătura cu el"

Articol de GSP - Publicat marti, 14 martie 2017 13:26

Ajuns la 40 de ani, Claudiu Răducanu a rămas în memoria microbiștilor din România nu doar datorită golurilor din tricoul Stelei, ci și pentru declarațiile savuroase pe care le dădea.

Fostul atacant s-a retras din cariera de fotbalist la aproape 38 de ani, iar ultima dată a evoluat pentru echipa românilor din Anglia, FC România. În prezent, el ar fi profesor de sport la o școală din Craiova.

Managerul echipei din Anglia, Ionuț Vintilă, a acceptat să vorbească despre fostul golgeter al Ligii 1. Are numai cuvinte de laudă și recunoaște că și acum mai ține legătura cu el.

"E un băiat cu suflet bun, chiar ne-am înțeles foarte bine. Dovada e că și acum mai vorbim. Pentru noi a jucat 14 meciuri și a dat 10 goluri. A fost foarte apreciat. După primul meci la noi au venit foarte mulți români să îl vadă. A stat la poze și autografe cu toți".

Claudiu Răducanu nu venise doar pentru a juca fotbal: "A stat la noi cam 4 luni. Chiar muncea în paralel la Conarg, compania de construcții care ne sponsorizează. Nu știu de ce a plecat. Fiecare își alege drumul în viață. Mă bucur pentru el că acum este bine și are liniște", a mai completat Vintilă.

"Nu știam de problemele din Mexic"

Managerul echipei a fost surprins să afle că Răducanu a fost arestat în Mexic după problemele cu cardurile clonate.

"Nici nu știu ce face acum. Când discutăm vorbim despre familia mea, pentru că el este apropiat de noi, despre echipă și îmi tot promite că mă va vizita.

Am încercat de mai multe ori să-l întreb ce face, dar mereu îmi zice că e bine. Nu știam nici de acele probleme. Am aflat după ce m-au sunat televiziunile din România.

Eram la muncă și am simțit că mi se înmoaie picioarele. Mă bucur că acum e bine și vreau să-i transmit cu ocazia asta că are mereu ușa deschisă aici la noi. Indiferent dacă vine să joace fotbal sau nu", a mai zis Vintilă pentru GSP.RO.

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
vyyllyy
vyyllyy  •  14 Martie 2017, 16:03

Pacat ca el nu a inteles viata si a fost "pacalit " de ea ,daca avea putin de creeier nu ajungea sa munceasca in constructii in anglia ,sa lasat influentat de toti sa nu mai zic de fosta lui sotie sau prietene ce era ,ia luat toti bani ,pacat ca talent a avut dar nu avut cap sa-l stie c'um sa-l foloseasca , prindea si el 3/4 ani prin arabia si era aranjat pe toata viata dar na "csf n-ai csf".

daweroirl
daweroirl  •  14 Martie 2017, 15:44
Postat de newname pe 14 Martie 2017, 15:12

Claudiu Răducanu profesor? Incredibil!

Ai rămâne surprins cati ca el au terminat o facultate si au ajuns profesori ...

newname
newname  •  14 Martie 2017, 15:12

Claudiu Răducanu profesor? Incredibil!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează