INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GSP LIVE

EXCLUSIV Ianis Hagi, „tăvălit” din nou de Anamaria Prodan: „Un fotbalist normal, nu mediocru. 80% va fi vina lui Gică Hagi dacă nu reușește”

Articol de GSP - Publicat luni, 13 ianuarie 2020 10:45

Anamaria Prodan (47 de ani) a vorbit din nou despre situația lui Ianis Hagi (21 de ani) de la Genk. Fotbalistul nu evoluează nici în Belgia, după precedenta experiență ratată de la Fiorentina.

„Ianis n-avea cum să facă niciodată parte din primul «11» al Fiorentinei, dar trebuia să se fi mulțumit cu faptul că e la Fiorentina și că facea parte din acea echipă, că se antrena acolo.

Dacă pleacă și de la Genk, nu e bine. Ianis e un fotbalist normal, nu unul mediocru. 80% va fi vina lui Gică Hagi dacă el nu reușește”, a spus Anamaria Prodan, la emisiunea GSP Live.

Anamaria Prodan l-a mai criticat pe Ianis Hagi și în trecut

În luna noiembrie, într-un interviu tăios acordat Gazetei Sporturilor, Anamaria Prodan l-a criticat pentru Ianis Hagi pentru faptul că a primit numărul 10 la prima reprezentativă: 

„Numărul 10 i-a fost luat lui Stanciu la presiunile fabuloase ale tuturor. Că merita Ianis Hagi numărul 10. Contra a fost distrus când nu i-a convocat pe Ianis Hagi și pe Marin, nu? A fost revoluție, ce nenorocit e Contra! I-a chemat până la urmă. Și ce s-a întâmplat?! 

Eu, în locul lui Contra, nu-i dădeam tricoul cu numărul 10 niciodată lui Ianis” - Detalii, AICI!

Vezi și: 

DINAMO // EXCLUSIV Anamaria Prodan, anunț COLOSAL: „Familia regală din Emiratele Arabe Unite e interesată de Dinamo, Negoiță a primit o hârtie aseară!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
1737176836553023
Vladimir Mihailescu  •  14 Ianuarie 2020, 09:50

Singurul motiv pt care am dat click pe acest articol a fost să las un comment rapid, să vă spun că vă faceți de râs promovând nulități absolute din peisajul fotbalului românesc... chiar nu aveți cu ce umple spațiul site-ului ? Ps: evident că nu am citit un rând din ce zce cucoana.....

persanu
persanu  •  14 Ianuarie 2020, 08:08

Daca ati ajuns sa faceti views cu tampa asta ... a-ti ajuns rau de tot ... Mai vad si comentarii impotriva ei ... La ce va ambalati atat nu stiu ... Se stie clar perioadele in care apar impresarii la TV si pentru ce apar , Pai apar in perioadele de Mercato si apar pentru a arata ''puterea'' astfel incat cand o vede un copil de 17-18 ani moama asta s-a luat de Hagi , ala a venit cu Murinho la meci il cunoaste , ala nu stiu ce , alalalt nu a facut nimic , aia la vandut pe Stanciu si i-a facut un salariu foarte bun , astfel incat ii creaza copilului impresia ca Impresarul ales de el este cel mai puternic. Toate acestea sa mai ciupeasca ceva si mortii astia de foame care pozeaza in miliardari de succes.

nealiniatul
nealiniatul  •  14 Ianuarie 2020, 06:51

Cu atacurile astea nebune la Ianis Hagi doamna impresar arata ca a cam luat-o razna. Ce oare poate ea sa aiba cu acest copil foarte foarte talentat, cu foarte mult bun simt? Daca vrea sa se razboiasca cu Gica Hagi poate sa o faca fara sa-l amestece pe copil.. Daca este asa de mare impresar, ar trebui sa stie ca talentul nu este intotdeauna de ajuns sa devina cineva mare fotbalist. Este vorba de conjuncura, de echipa, de tupeul jucatorului , de increderea care i se da si multi alti factori.. Se pare ca ea este obisnuita doar cu jucatori cu IQ de .. cocos dar " tari de virtute". Uimitor este ca, desi ar fi trebuit sa aiba alta viziune,prin prisma "joburilor" avute in Las Vegas si nu numai, nu realizeaza ca , din cind in cind, un Gentleman poate deveni armasar. Dar un "armasar" fara IQ nu poate deveni gentleman niciodata.Iar noi, romanii, ducem mare lipsa de fotbalisti inteligenti . O credeam mult mai stilata pe doamna impresar.Ori poate s-a schimbat inotind in mocirla.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează