INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

EXCLUSIV Răzvan Raţ a trecut vizita medicală de la PAOK Salonic şi va semna pe 2 sezoane! Reacţia fotbalistului pentru GSP.RO

Articol de - Publicat duminica, 15 iunie 2014 00:00 / Actualizat luni, 16 iunie 2014 15:50

Răzvan Raţ şi-a găsit echipă! În sezonul viitor va juca la PAOK Salonic, acolo unde va fi coleg cu Costin Lazăr!

UPDATE 15:00 / Răzvan Raţ a fost azi dimineaţă la PAOK unde a efectuat vizita medicală pe care a trecut-o cu bine. Aşa cum GSP.RO a anunţat în exclusivitate acesta va semna un contract pe două sezoane cu elenii.

După despărţirea de Rayo Vallecano, fundaşul echipei naţionale s-a înţeles cu grecii de la PAOK şi va juca alături de fostul rapidist Lazăr. Oficialii grupării vor negocia în zilele următoare şi cu Lazăr, după ce şi mijlocaşului îi expiră contractul cu grecii, dar sînt şanse foarte mari să semneze prelungirea.

Raţ a ajuns deja în Grecia, iar zilele următoare va efectua vizita medicală. Fundaşul stînga va semna un contract pe doi ani cu PAOK.

Raţ a oferit şi prima declaraţie pentru GSP.RO: "Momentan nu am semnat nimic, este doar un acord verbal de principiu, în mare ne-am înţeles, mai sînt de pus la punct cîteva lucruri. PAOK este o echipă foarte bună, de tradiţie, una dintre cele mai importante formaţii din Grecia.

În primul rînd am ales PAOK pentru că am vrut să mă întorc o echipă de stilul lui Şahtior care joacă an de an în cupele europene şi care are suporteri incredibili.

Clubul are obiective foarte importante, cîştigarea campionatului şi accederea în grupele Ligii Campionilor. Mă bucur că am reuşit să ajung la o astfel de echipă. Voi semna pe doi ani şi mi-ar plăcea să continue şi Costin alături de mine, să facem o treabă foarte bună".

Raţ devine al 5-lea român care va evolua pentru greci, după Gheorghe Ceauşilă (93-94), Cornel Pîrvu (96-97), Cosmin Bărcăuan (06-07) şi Costin Lazăr (sub contract din 2011).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
patraulea8gogu
patraulea8gogu  •  16 Iunie 2014, 17:47

''PAOK este o echipa foarte buna'' zice Rat ,dar nu imi amintesc ultima performanta ce au facut-o imi scapa,ii dau cel mult un an la greci dupaia la Rapid

xhthu
xhthu  •  16 Iunie 2014, 17:35
Postat de rhadoo21 pe 16 Iunie 2014, 09:48

E cariera lui si e normal s fie cat mai longeviva.Orice sportiv are acelasi drum din punctul maxim care a fost destul de sus cel mai bun fundas din Europa, turneu final trofeu european, al doilea footbalist ca performanta dupa Chivu ,capitanul nationalei, eu cred ca nu te pricepi l footbal daca s ducea in jos ajungea in divizia A sau l arabi.

cel mai bun fundas din europa ? :))))) ce ai inhalat nene

doze
doze  •  16 Iunie 2014, 12:43

cred ca e ultima echipa pe care o pacaleste.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează