INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FIORENTINA

Fiorentina i-a cerut informații lui Chivu despre un jucător român » Când se poate realiza transferul

Articol de GSP - Publicat joi, 19 ianuarie 2017 17:35

Nikola Kalinici e în negocieri avansate cu chinezii de la Tianjin Quanjian, iar Fiorentina vrea să-l înlocuiască pe croat cu Florin Andone.

Interesul italienilor e foarte mare pentru atacantul român. Conform Calciomercato.com, directorul general al Fiorentinei, Pantaleo Corvino, s-a întâlnit miercuri seară cu Cristi Chivu pentru a primi mai multe informații despre atacantul lui Deportivo la Coruna.

Toscanii îl urmăresc pe Andone încă de anul trecut, dar acum așteaptă ca formația chineză să parafeze contractul cu Kalinici. Sursa citată scrie că în momentul în care trecerea croatului în China se va realiza, Corvino va da asaltul pentru aducerea lui Florin Andone.

6 goluri
a marcat Andone pentru Deportivo în acest sezon de La Liga

2.500.000 €e cota de transfer a lui Florin Andone, conform transfermarkt.de

40.000.000 €sunt dispuși chinezii să plătească pentru Kalinici

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close