INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FIORENTINA

Fiorentina nu a cerut ca Mutu să poată juca în amicale pentru a nu-i plăti salariul!

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 septembrie 2010 00:00

Adrian Mutu va continua cel puţin pînă în iarnă la Fiorentina, dar clubul toscan refuză să-i plătească salariul pentru perioada în care a fost suspendat după scandalul sibutramina.

Conducătorii viola au cerut ligii să considere nul contractul lui Mutu în perioada în care nu au putut conta pe serviciile sale, iar pe 15 septembrie, comisia abilitată va oferi un răspuns. Avocaţii atacantului român îi susţin cauza şi cred în argumentele pe care le vor aduce în faţa completului de judecată, fiind de părere că Adrian va fi remunerat chiar şi în aceste condiţii.

Fiorentina ar fi putut cere ca lui Mutu să i se permită  să joace în amicale, dar nu a făcut recurs la decizia iniţială ocmai pentru a nu trebui să-i achite angajamentul!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
bpetrea82
bpetrea82  •  10 Septembrie 2010, 15:42

Da normal frate ca nu trebuie platit,nu a fost suspendat din cauza doctorilor din Firentze. Cine a gresit sa plateasca....

mirificu
mirificu  •  10 Septembrie 2010, 15:33

Si ziceati ca e frumos la mare?

manuz09
manuz09  •  10 Septembrie 2010, 14:12

a

Vezi toate comentariile (3)
Comentează