INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CIPRU

Dat afară de FCSB, Florentin Matei luptă pentru titlu în Cipru » A înscris din nou pentru Apollon

Florentin Matei a înscris din nou pentru Apollon Limassol / foto: Imago
Florentin Matei a înscris din nou pentru Apollon Limassol / foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 ianuarie 2021 13:55 / Actualizat duminica, 10 ianuarie 2021 14:34

Florentin Matei (27 de ani) și-a dat „restart” în Cipru, după experiențele mai puțin reușite avute la FCSB și Astra Giurgiu.

Mijlocașul evoluează din 2020 pentru Apollon Limassol, românul aducându-și contribuția la rezultatele solide ale formației cipriote din acest sezon. După 18 etape, Apollon e pe primul loc în Cipru, având un avans de un punct față de urmăritoarea AEL Limassol.

Sâmbătă, Florentin Matei a reușit al cincilea gol din actualul campionat, marcând din penalty în victoria lui Apollon Limassol cu Ethnikos Achnas, scor 5-1. Titular, românul a marcat golul de 3-1 în minutul 77, imediat fiind schimbat de tehnicianul elen Giannis Petrakis.

Echipa lui Florentin Matei, pe prima poziție

Apollon este lider în clasament, cu 39 de puncte, având un punct mai mult decât ocupanta locului secund, AEL Limassol. Campioana en-titre Omonia Nicosia ocupă ultimul loc de pe podium, cu 32 de puncte, iar Anorthosis se află pe locul patru, cu 30 de puncte.

2005-2006este ultimul sezon în care Apollon Limassol a cucerit titlul

VIDEO A scris istorie ca jucător în Ghencea, iar fanii i-au cerut demisia: „N-am câștigat un leu la Steaua. N-am luat niciun salariu”

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

FOTO Zlatan Ibrahimovic a „șocat” la ultimul meci din Serie A » Gestul suedezului face înconjurul planetei

Mircea Lucescu reacționează după ce Șumudică a fost numit „țigan” în Turcia: „Îi lipsește ceva celui care a zis asta” » Ce spune despre antrenor

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează