INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DESPĂRȚIRE

FOTO Un fost fotbalist al Stelei este făcut praf de soţie! » Modul inedit prin care a aflat că va rămîne singur

Articol de GSP - Publicat luni, 01 iunie 2015 14:06

Romeo Surdu, 31 de ani, a avut un sezon bun pe plan sportiv, cîștigînd campionatul în Moldova, cu Milsami, însă nu același lucru se poate spune și pe plan personal.

Fostul fotbalist al Stelei a fost anunțat de soția sa că va rămîne singur, aceasta dorind să divorțeze de atacant. Mesajul a fost postat pe contul de facebook al Dianei, femeia cu care Romeo Surdu era împreună de 12 ani.

"Datorită infidelității soțului meu din octombrie 2014, am hotărît să divorțăm! Prin acest mesaj îi dau libertate de a se afișa cu noua «achiziție» fără să mai posteze în familist și îi doresc mult succes! Îi mulțumesc pentru cei 12 ani petrecuți împreună! Surdu Romeo", a scris soția fotbalistului pe rețeaua de socializare.

Romeo Surdu a jucat la Steaua între anii 2007-2011.

untitled

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  01 Iunie 2015, 21:24

dinamo rusinea Romaniei si *** fotbalului romanesc,***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adi.b
adi.b  •  01 Iunie 2015, 21:03

S-a suparat doamna?Ce interesant,madame isi uita trecutul(din cei 12 ani de casnicie),Surdu va platii daca a gresit,dar inainte de asta ar trebuii sa faca un test de paternitate ca sa stie sigur daca copilul e a lui,sau...a lui un fost coleg de al lui,cu care "mandra"asta corecta a avut o relatieEXTRACONJUGALA destul de indelungata

albann0
albann0  •  01 Iunie 2015, 20:35

ce sa faci viata de fotbalist, sotie de fotbalist......asta e. Lucrati relaxati la domiciliu IN TIMPUL LIBER pe un calculator conectat la internet. Frecventati mai intai 12 lectii/cursuri GRATUITE primite prin email, la finalul carora DECIDETI daca accedeti sau nu, la un PROIECT UNIC, in care se obtin CASTIGURI FINANCIARE in functie de implicare si realizari. VA ASTEPTAM cu mesajul “VREAU SA MA CONVING ”la adresa de email, [email protected]

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează