INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ISRAEL

Gabi Tamaș, din nou în centrul atenției la Hapoel Haifa: clubul și patronul nu mai tolerează escapadele românului

Gabi Tamaș a avut numeroase apariții excentrice în tricoul lui Hapoel Haifa
Gabi Tamaș a avut numeroase apariții excentrice în tricoul lui Hapoel Haifa

Articol de - Publicat joi, 30 mai 2019 15:51

Gabi Tamaș, 35 de ani, fundașul lui Hapoel Haifa, e din nou în centrul atenției la echipa sa. Nu din cauza unei escapade, ci prin prisma viitorului contract pe care urmează să-l semneze cu gruparea israeliană. 

În viitorul contract pe care clubul i l-a pregătit jucătorului, patronul Yoav Katz intenționează să adauge o clauză suplimentară legată de eventualele probleme disciplinare ale fundașului. În cazul în care Gabi Tamaș - prins băut la volan și arestat în luna martie - ar deveni recidivist, clubul va recurge la măsuri serioase în defavoarea jucătorului. 

Surse GSP.ro au aflat că patronul intenționează să-i scadă din contract românului 20-25% în cazul unei noi escapade. Aceleași surse au mai aflat că, în perioada în care s-a aflat în custodia poliției, Tamaș a primit mult mai puțini bani din banii pe care trebuia să-i primească.

Potrivit conducerii clubului, Tamaș a plătit pentru lucrurile care s-au întâmplat. Rămâne de văzut dacă Tamaș, care în prezent efectuează muncă în folosul comunității, va accepta condițiile patronului.

Noul antrenor ezită să vorbească despre viitorul lui Tamaș

Haim Silvas, 43 de ani, noul antrenor al celor la Hapoel Haifa, a fost întrebat de jurnaliști recent dacă Tamaș va continua la echipă și din vară. Acesta a evitat să ofere un răspuns clar: „De ce mă întrebați pe mine? Eu nu hotărăsc dacă el continuă sau nu, ci doar conducerea clubului” .

FACE MUNCĂ COMUNITARĂ

Începând de miercuri, 15 mai, Tamaș face muncă în folosul comunității timp de două luni la Spitalul Rambam din Haifa, unde este monitorizat de un reprezentant al autorităților. El muncește în cadrul spitalului timp de 5 zile pe săptămână.

Interesant este că, până în acest moment, jurnaliștii n-au surprins nicio fotografie cu Tamaș la Spitalul din Haifa, iar întreaga sa prezență la Rambam e învăluită în mister. 

Tamaș nu va mai avea voie să conducă 4 ani în  Israel și, în cazul în care va fi recidivist, va fi trimis la pușcărie 6 luni, după isprava avută.

În luna martie, Gabi Tamaș a fost în arestul poliției israeliene timp de șapte zile, după ce a fost prins conducând sub influența băuturilor alcoolice cu o viteză de 205 km/h. A fost eliberat pe 1 aprilie și a stat mai bine de o lună în arest la domiciliu. (Detalii AICI). 

Vezi și: Surpriza pregătită de Hapoel Haifa lui Gabi Tamaș, deși patronul echipei admite: „Am suferit mult din cauza problemelor lui”

Vezi și:AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
vnelu01
vnelu01  •  30 Mai 2019, 17:12

Tamaş în spital e ca peştele în apă : le lasă pe asistente fără spirt !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează